Избрани филтри

Гуми Michelin Pilot Sport 3

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Етикетиране на ЕС

към

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Michelin Pilot Sport 3 – перфектните гуми за мощни лимузини и спортни автомобили

Компанията Michelin е позната в цял свят и произвежда качествени гуми, които винаги печелят. Това важи и за гумите на Michelin, Pilot Sport 3, едни от многото качествени модели на гуми на Michelin.

Подобрено оттичане на вода и отлично управление

Милиони клиенти от цял свят ценят качествените гуми на френския производител на гуми Michelin. Не е чудно, че от всички модели се очакват многобройни добри характеристики. Това важи и за гумите на Michelin, Pilot Sport 3, които благодарение на специалния си профил позволяват оптимално разделяне на водата при преминаване през дълбока вода. С това оттичането на вода може да бъде подобрено още повече и аквапланингът да бъде сведен до минимум. Чрез скъсения спирачен път и при мокър път е осигурено отлично управление – също и при завои. Затова се грижи системата "Anti-Surf-System", която осигурява отлично управление и при мокър път. Освен това, френският производител Michelin разработи модела гуми Pilot Sport 3, летни гуми, които първоначално имаха вътрешна маркировка "GREEN X". С тази маркировка се подчертава, че екологичният модел на гумите намалява емисиите на CO2 и допринася за намаляване на разхода на гориво.

Michelin – световно известна и реномирана компания

Френският производител на гуми Michelin има около 120-годишна успешна история. През 1889 г. компанията беше създадена от братята Андре и Едуард Мишелин със седалище в Клемонт - Феранд и тя бързо бе разширена. Това се дължи и на постоянните научни изследвания, благодарение на които гумите на Michelin се произвеждат чрез много иновативни технологии. Успехът дава право на компанията: междувременно летните гуми на Michelin са по-разпространени от гумите на всички европейски производители на гуми.

Гумите на Michelin, Pilot Sport 3 с характеристиките си за завиване и спирачен път подобряват оттичането на вода и гарантират напълно сигурно пътуване. Освен това, разходът на гориво и при този модел е понижен и са намалени емисиите на CO2.

 

Сравнете до 4 продукта:

от 74
преглед на още 20
от 74
Е платена реклама
Върнете се в началото