Отворете филтрите

Дименсия на гуми

Индекс

Цена

лв
към
лв

Етикетиране на ЕС


към

Продавач

Марка

Покажи всички

Допълнителни параметри

Конструкция

Average Test Review

към

За повечето автомобили от среден клас, като например моделите на Renault (Megane, Laguna), Audi (A3 und A4), Volvo (S60, V60) и т.н., са подходящи гуми с размери 225 45 R17. Скоростта на леките автомобили с тези гуми обикновено е до 270 км/ч или по-висока.

Гуми, които са много произвеждани

през последните години търсенето на гуми с размери 225 45 R17 рязко се увеличи, защото инженерите се занимават интензивно с изискванията им за качество. Моделите на известни производители, както и някои гуми с ниски цени, обикновено демонстрират добри до много добри резултати при аквапланинг, сигурност при пътуване, спирачен път и съпротивление при въртене. Гумите с размери 225 45 R17 са предназначени за пътуване по пътищата. Зимните и летни гуми предлагат голямо разнообразие. Освен това собствениците на автомобили се радват на комфорта да могат да използват всесезонните си гуми през всички годишни сезони.

Размери на гуми, които покриват всички критерии

От много години, ADAC тества различни гуми за автомобили и описва независимите резултати от тестовете на потребителите. И гумите с размери 225 45 R17 са с отлично качество и най-балансирани, а най-добрите модели са получили оценка „добър“. В категория летни гуми общо седем автомобилни гуми изпълниха тези критерии. В сравнение с другите размери, това е добра оценка при тестовете. Победител в тестовете бяха гумите ContiSportContact 5. На второ и трето място бяха класирани гумите на Goodyear, Eagle F1 Asymetric 2m, които са предназначени специално за сух път и гумите на Dunlop, Sport Maxx RT с балансирано представяне.

Моделите на гуми с размери 225 45 R17 са с голямо предлагане. Водачите на автомобили имат възможност да купят гуми, които отговарят на изискванията им. Гумите с ниско потребление на гориво (Semperit Speed-Life) или гумите за мокър път (Michelin Pilot Sport 3) предлагат добро управление. Това е многофункционален размер гуми, които са много употребявани.

 

Още...

225 45 R17 – размери за автомобили от среден клас

Още...
Избрани филтри:
  • Ширина: 225
  • Височина: 45
  • Диаметър: 17

Сравнете до 4 продукта:

от 412
преглед на още 20
от 412
Е платена реклама

Към класическия уебсайт