Избрани филтри

Гуми Michelin Primacy 3

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Етикетиране на ЕС

към

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Michelin Primacy 3 – навсякъде убеждаващи тежкотоварни гуми

Безброй производители на превозни средства вече са убедени: гумите на Michelin, Primacy 3 не се открояват от предшествениците си по никакъв начин. Освен това, тези гуми на Michelin убеждават с големия си пробег, краткия спирачен път и дълготрайност.

Голям пробег и стабилност при пътуване

Гумите на компанията Michelin отдавна очароват водачите на превозни средства в цял свят. Този факт със сигурност не се променя при гумите на Michelin, Primacy 3, които са вече одобрени от над 100 производители. С основание: например тези тежкотоварни гуми са с още по-кратък спирачен път при мокър път и освен това са изключително издръжливи. Освен това летните гуми са със специален профил, който осигурява оптимално разпределение на налягането върху всеки квадратен милиметър. Това се осигурява от изключително стабилния материал и натиска, който се разпределя равномерно по цялата ширина на профила. Висококачествената силиконова каучукова смес осигурява много здрави гуми, които могат да бъдат използвани безопасно и при неблагоприятни атмосферни условия.

Гумите на Michelin, Primacy 3 съчетават качество и новаторски решения

Компанията Michelin е добре позната не само на собствениците на автомобили в цял свят. Качествените гуми на френския производител отдавна са едни от нй-купуваните гуми по света и се радват на неотслабваща популярност. Не е чудно, че всички модели на основания през 1889 г. концерн, са с високо качество и оптимално представяне, което винаги се потвърждава при тестовете. Френската компания отдавна произвежда освен гуми за автомобили и за камиони, и модели на гуми за рали спорта, и за самолети.

Гумите на Michelin, Primacy 3 вече са предмпочитаните тежкотоварни гуми на водещи производители на превозни средства. С основание, защото със специалния си профил и високо изпълнение, гумите на Michelin, Primacy 3 са с оптимално представяне във всяко отношение.

Сравнете до 4 продукта:

от 149
преглед на още 20
от 149
Е платена реклама
Върнете се в началото