Избрани филтри

Гуми Continental

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Покажи всички

Етикетиране на ЕС

към

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Среден преглед на теста

към

Гумите на Continental са само един от четирите продукта на Continental AG. Освен гуми сега компанията произвежда и части за автомобилната индустрия за производствени програми. В тази област Continental AG е един от световните производители. В Германия гумите на Continental са едни от най-купуваните.

Германска компания става световен концерн

Компанията е основана още през 1871 г. в Хановер, където и днес е седалището ѝ. В първоначално скромната компания, сега работят над 160 000 служители в 200 офиса в 46 държави. През 2008 г. компанията бе купена от компания на Schaeffler-Gruppe, фамилна френска компания.

Гуми на Continental – качествени продукти за всякаква употреба

Отдавна гумите на Continental станаха иновативни продукти, които създават нови тенденции. През 1904 г. Continental разработи първите в света пневматични гуми с профил. През 1908 г. последва изобретяването на първата сменяема джанта. Големият асортимент гуми на Continental позволява на клиентите да намерят гуми за почти всички видове автомобили. В асортимента са включени летни и зимни гуми за леки автомобили, гуми за мотоциклети и велосипеди, гуми за търговски превозни средства и гуми за движение по неравни терени. Потребители, които са тествали гумите на Continental им дадоха добри, до много добри оценки като впечатления от удволетворението си. Голяма част от гумите принадлежат към средния сегмент на пазара. Освен това клиентите са доволни от доброто обслужване и голямата мрежа от квалифицирани специализирани търговци, които предлагат професионална помощ и консултации при избор и монтаж на подходящи гуми.
Гумите на Continental са с добро качество. Не напразно, от много години те са едни от най-купуваните гуми в Германия. Клиентите са убедени в техните отлични характеристики и цена.

 

Сравнете до 4 продукта:

от 6086
преглед на още 20
от 6086
Е платена реклама
Върнете се в началото