Избрани филтри

Гуми

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Покажи всички

Етикетиране на ЕС

към

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Среден преглед на теста

към

Ценова категория


Търсите къде са най-евтините гуми?

След настъпването на студения есенно-зимен сезон водачите на моторни превозни средства трябва да помислят за своята безопасност на пътя. Докато търсите онлайн гуми в мрежата, ще попаднете на много търговци, които се занимават с продажба на гуми. Гуми на ниски цени може да откриете по вулканизаторите в квартала и на околовръстното шосе. Често пъти, обаче, може да попаднете на некачествен продукт.

Оправдани ли са ниските цени на гуми?

Гуми с ниско качество може да бъдат некачествен регенерат, или гуми за автомобили втора употреба. Вие решавате откъде и на каква цена да закупите този аксесоар за автомобила си, но не забравяйте, че от него може да зависи живота ви. Препоръчваме ви да се насочите към нови гуми от реномиран дистрибутор и производител.

На нашата уеб страница www.gumi-online.com може да проверите за различни цени на гуми. Лесно може да филтрирате стойностите, които ви интересуват и така да откриете най-евтините гуми за вас. Получените линкове ще ви отведат към търговци, които предлагат гуми от висококачествени световни марки и гуми за средностатистическия потребител.

Посочените гуми на ниски цени в страницата са освен за специализирана употреба и за широко приложение. На сайта можете да проследите динамиката на цената в разстояние на половин година. Цените на зимните гуми е нормално да са най-ниски през лятото.

Най-евтините гуми

Качеството на материала, от който се изработват автомобилните гуми, е от съществено значение както за вашата безопасност, така и за тяхната дълготрайност. Производителите от световна величина използват съвременна технология в производството на гуми. Това им позволява да предложат на пазара гуми за широк кръг от потребители на достъпни цени, без да излагат на риск пасажерите в превозното средство.

Гумите с радиална структура имат добри качествени показатели на каучука. Това са и едни от най-евтините и качествено гуми на пазара. Шумът, който гумите предизвикват е 67 децибела и характеристиките за разход на гориво и спирачен път на мокра настилка не са от най-високите (Е). Скоростният фактор на гумите e (T), което означава, че допустимата скорост, с която може да бъдат ползвани гумите е 190 км/ч. Може да си представите какъв е рискът, ако шофирате на магистрала с висока скорост, а гумите които сте сложили са втора употреба или ниско-качествен регенерат.

Как да изберете вашият размер гуми?

Понякога водачът може да пожелае да промени размера на гумите за своят автомобил. Това е важно решение, затова е препоръчително да потърсите съвет от специалисти. Може да прибегнете до професионален съвет в някои от сервизите за монтаж и дистрибуция.

На уебсайта е поместен калкулатор, който може да изчисли съвместимостта на новите размери, които желаете, със старите, които сте ползвали. Възможно е диаметърът на новите гуми да надхвърля допустимите граници, в които трябва да се поместят. Ще получите и скоростта, която скоростомерът ще отчита в сравнение с реалната скорост, с която се движите.

Гумите се предлагат в различни размери, което означава, че собственици на най-различни автомобили ще намерят тук търсения продукт и марка. В последните години се предлагат гуми на ниски цени, но с добро качество на каучука, който издържа до пет години при правилно съхранение и употреба.

Сравнете до 4 продукта:

от 76763
преглед на още 20
от 76763
Е платена реклама
Върнете се в началото