Избрани филтри

Гуми Nexen

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Покажи всички

Етикетиране на ЕС

към

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Среден преглед на теста

към

Ценова категория

Който търси дълготрайни гуми с високо качество, най-подходящото място е южнокорейският производител на гуми Nexen. Гумите на Nexen се произвеждат в почти всеки завод за гуми и могат да се поръчат летни, зимни или всесезонни гуми.

Компанията Nexen

Компанията Nexen има централен офис в Южна Корея, като компаниятта е представена и продава гумите си в цял свят. Компанията за гуми бе основана през 1942 г. като първият южнокорейски производител на гуми. По време на свето съществуване, компанията е сменяла името си много пъти. Компанията се нарича Nexen от 2000 г. като Nexen е комбинация от думите Next и Century. Nexen е един от водещите производители на гуми в света и в нея работят около 2000 служители. По време на своето съществуване Nexen многократно е била отличавана, за многобройните си иновативни решения в областта на технологиите за гуми.

Продуктът гуми на Nexen

Гуми на Nexen се произвеждат за леки автомобили, камиони и автобуси. Също така, специално за рали спорта, южнокорейците започнаха производството на серия гуми. Асортиментът на офертите е от стандартни зимни и летни гуми до комфортни гуми и специални оф-роуд гуми. Всички гуми на Nexen се произвеждат от висококачествени материали и са предназначени за шофиране при всякакви метеорологични условия, представят се отлично при спиране и не са шумни. Гумите на Nexen са преминали основни и продължителни тестове преди да бъдат пуснати на пазара. Също така Nexen поставя на първо място привлекателния профил.

По време на дългата си история като производител на гуми, компанията можа да убеди много милиони хора да купуват продуктите ѝ. Гумите на Nexen при всички случаи са правилният избор за всички, които искат да пътуват с качествени и изключително дълготрайни гуми.

Сравнете до 4 продукта:

от 1318
преглед на още 20
от 1318
Е платена реклама
Върнете се в началото