Избрани филтри

Гуми Toyo

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Покажи всички

Етикетиране на ЕС

към

Конструкция

Среден преглед на теста

към

Който търси място, където се продават качествени автомобилни гуми, точното място е японската компания Toyo. Гуми на Toyo могат да бъдат купени за почти всички марки автомобили като зимни, летни и всесезонни гуми.

Компанията Toyo

Компанията Toyo бе основана през 1945 г. и сега седалището ѝ се намира в японския град Осака. Компанията е представена в над 100 държави, с над 6800 служители. Освен автомобилни гуми, компанията осъществява бизнес в областите автомобилостроене и химия. В Германия Toyo има седалище в град Вилих, Северна Вестфалия, откъдето се управлява целия европейски бизнес на компанията. В Германия Toyo продава автомобилните си гуми от около30 години.

Гуми от Toyo

Гумите наT oyo са с висока производителност и привлекателен дизайн. Японците произвеждат висококачествени, мощни гуми от трайни материали, които осигуряват максимално сцепление с пътя. Преди да бъде пусната на пазара, всяка гума преминава дълги тестове. Асортиментът на оферти на гуми на Toyo се състои от високоскоростни гуми, комфортни гуми, гуми за спортни автомобили, оф-роуд гуми, стандартни и екологични гуми, зимни, летни и всесезонни гуми, както и мотоциклетни гуми. Компанията Toyo произвежда и гуми за транспортери, автобуси, микробуси и камиони. Вички гуми на Toyo са с перфектно сцепление, безшумни и с оптимална производителност при спиране на мокър път, сняг и лед.

Гумите на Toyo са качествени продукти, в което са се убедили много милиони клиенти по света. Те имат добро съотношение цена-производителност и осигуряват оптимално и приятно шофиране.

Сравнете до 4 продукта:

от 1019
преглед на още 20
от 1019
Е платена реклама
Върнете се в началото