Избрани филтри

Гуми Toyo

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Покажи всички

Етикетиране на ЕС

към

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Среден преглед на теста

към

Ценова категория

Който търси място, където се продават качествени автомобилни гуми, точното място е японската компания Toyo. Гуми на Toyo могат да бъдат купени за почти всички марки автомобили като зимни, летни и всесезонни гуми.

Компанията Toyo

Компанията Toyo бе основана през 1945 г. и сега седалището ѝ се намира в японския град Осака. Компанията е представена в над 100 държави, с над 6800 служители. Освен автомобилни гуми, компанията осъществява бизнес в областите автомобилостроене и химия. В Германия Toyo има седалище в град Вилих, Северна Вестфалия, откъдето се управлява целия европейски бизнес на компанията. В Германия Toyo продава автомобилните си гуми от около30 години.

Гуми от Toyo

Гумите наT oyo са с висока производителност и привлекателен дизайн. Японците произвеждат висококачествени, мощни гуми от трайни материали, които осигуряват максимално сцепление с пътя. Преди да бъде пусната на пазара, всяка гума преминава дълги тестове. Асортиментът на оферти на гуми на Toyo се състои от високоскоростни гуми, комфортни гуми, гуми за спортни автомобили, оф-роуд гуми, стандартни и екологични гуми, зимни, летни и всесезонни гуми, както и мотоциклетни гуми. Компанията Toyo произвежда и гуми за транспортери, автобуси, микробуси и камиони. Вички гуми на Toyo са с перфектно сцепление, безшумни и с оптимална производителност при спиране на мокър път, сняг и лед.

Гумите на Toyo са качествени продукти, в което са се убедили много милиони клиенти по света. Те имат добро съотношение цена-производителност и осигуряват оптимално и приятно шофиране.

Сравнете до 4 продукта:

от 1192
преглед на още 20
от 1192
Е платена реклама
Върнете се в началото