Избрани филтри

Гуми Maxxis

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Покажи всички

Етикетиране на ЕС

към

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Среден преглед на теста

към

Гуми на Maxxis: това качество отговаря точно на нуждите на собствениците на автомобили

С над 40 години опит в областта, компанията Maxxis предлага сигурни и качествени продукти на ниски цени. Собствениците на автомобили могат да избират от много голям асортимент гуми, гуми с подходящ профил, тракция и устойчивост на температура. Асортиментът е толкова многообразен, че да улеснява собствениците на автомобили да избират подходящи гуми за автомобилите си.

Компания с история и големи претенции за качество и сигурност

Компанията Maxxis, която е позната и под името Cheng Shin, бе основана през 70-те години, а по-късно, през 80-те години, се превърна в термин на американския пазар за гуми. Гумите на Maxxis отговарят на висок стандарт за качество, сигурност и непрекъснато усъвършенстване. Компанията Maxxis е водещият производител на гуми в Китай и произвежда в Тайван, Ксиамен и Шанхай. Като първа компания в Китай, гумите на Maxxis са сертифицирани по ISO. Гумите на Maxxis са професионално адаптирани за всякакви метеорологични условия – лете или зиме – при силен дъжд или горещина.

Асортиментът на гуми на Maxxis в един поглед

Компанията Maxxis освен летни и зимни гуми, предлага и всесезонни гуми за леки автомобили, гуми за мотори, ивалидни колички, малки гуми за ремаркета, и ATV/Quad гуми. Гумите за леки автомобили на Maxxis са много предпочитани в Германия поради доброто съотношение цена/производителност и големия им избор. Гумите обикновено са налични в много размери. Автомобилните гуми на Maxxis могат да се избират според желанието ВИ: за зимна ваканция в Северна Европа или като летни гуми с оптимална издръжливост. Гумите са функционални, с ясно разпознаваем, динамичен дизайн.

Гумите на Maxxis впечатляват с много добра обработка, функционалност и дълготрайност.

Сравнете до 4 продукта:

от 2488
преглед на още 20
от 2488
Е платена реклама
Върнете се в началото