Правила за поверителност

Ние приемаме защитата на вашите лични данни много сериозно. Ние проектираме нашите системи за обработка на данни с цел да събираме, обработваме и използваме само толкова лични данни, колкото е необходимо за разумно и икономично използване на нашите услуги. По-долу обясняваме как събираме и използваме данните от потребителите на уебсайта си. Взехме технически и организационни мерки, за да гарантираме спазването на правилата за защита на данните. Нашите оферти отговарят на немски и европейски закони за защита на личните данни, по-специално на германския Закон за защита на данните (BDSG) и на Германския закон за телекомуникациите (TMG).

1. Какво представляват личните данни?

Лични данни означава данни, които се отнасят до лице, което може да бъде идентифицирано от тези данни. Тези данни включват имена или данни за адресите. Но те не включват информация, която не може да бъде свързана с определени лица или информация, която би изисквала непропорционални усилия за това.

2. Какво се случва с вашите лични данни?

Можете също така да посетите нашия уебсайт без да е необходимо да предоставяте лична информация. Така че, когато посетите нашия уеб сайт, ще бъдете анонимни и данните, предавани чрез вашия интернет браузър, като например датата, часа или името на вашия доставчик на интернет услуги, ще бъдат използвани без връзка с лице, освен ако не сте влезли с вашия потребител име и парола.

Можете да въведете незадължителна информация, например, когато поръчвате, абонирате се за нашия бюлетин и т.н. Тези лични данни могат да включват:
Първо и последно име
адрес
Имейл адрес
Телефонен номер
Телефакс номер
Дата на раждане
Банкова сметка или кредитни карти

Използваме тези данни, за да изпълним поръчката ви в съответствие с договора или да предоставим необходимите услуги и за нашите клиенти - например да отговорим на запитвания. Ако се абонирате за нашия бюлетин, ще бъдете информирани за отстъпки или ще получите ваучер за следващата си поръчка.
В случай, че изискваме доставчици на услуги от трети страни (корабни компании, доставчици на платежни услуги), тези компании или доставчици ще получат необходимите данни само и от своя страна са задължени да защитават вашите лични данни. Ще използваме телефонния си номер само за запитвания. Когато се абонирате за нашия бюлетин, вашите данни се използват за собствени рекламни цели, докато не се отпишете от бюлетина. Ако потребителите не желаят да получават рекламните ни имейли, кликнете върху връзката "Отписване", която може да се намери във всички имейли, изпратени от Gumi-online.com.

Когато поставяте първата си поръчка или използвате функция, изискваща регистрация, вашите данни се запазват, за да създадете клиентска сметка, за да осигурите по-бърз и по-удобен процес на покупка в бъдеще.

Ако изберете незабавен трансфер (SOFORT Überweisung), Gumi-online.com ще поиска номера на банковата ви сметка и банковия код. Тези данни се използват само за започване на плащане чрез SOFORT AG (доставчик на SOFORT Überweisung, което означава незабавно плащане). Gumi-online.com няма да анализира данните или да ги използва за други цели, освен сделката, за която са били необходими.

Що се отнася до използването на данни за цели, които изискват вашето съгласие, ние ще изискаме Вашето изрично съгласие. Можете да оттеглите съгласието си по всяко време и / или да възразите с по-нататъшното използване на данните си.

3. Кредитна проверка

За да можем да предложим различни възможни варианти за избор на начин на плащане, ние сме длъжни да ви защитаваме от злоупотреби и измами. Поради това ние изпращаме вашите лични данни (име и фамилия, адрес) на фирмата Bürgel Wirtschaftsinformationen GmbH & Co. KG, Gasstraße 18, 22761 Hamburg. Тази фирма, използвайки математически-статистически методи, ще извърши кредитната проверка. За да проверите тези данни, трябва да предоставите адрес. Използваме получената информация за статистическата вероятност за балансирано решение, за да вземем решение, за да позволим плащането ви да мине.
Можете да възразите срещу предаването на данните си до Bürgel по всяко време. Писмено известие (например електронна поща, факс, писмо) е достатъчно за тази цел. Въпреки това, ние посочваме, че в този случай ще бъдете ограничени до по-малък избор от начини на плащане.
Освен това PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. сами или трети страни, инструктирани от PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. може да извърши кредитна проверка. В този случай Gumi-online.com няма никакво влияние и защитата на данните се намира извън зоната на нашата отговорност.
Тук ще намерите декларацията за поверителност на Paypal тук: https://cms.paypal.com/de/cgi-bin/marketingweb?cmd=_render-content&content_ID=ua/Privacy_full&locale.x=de_DE

4. Какви са "бисквитките" и как да ги използваме?

"Бисквитките" са данни, съхранени в компютъра на потребителя, когато посещавате уеб сайт. Използваме "бисквитки" за сесии, които изчезват, когато браузърът на потребителя е затворен. Така например можете лесно да видите стойността на продукта или елементите, които са в пазарската ви кошница. Освен това използваме и постоянни "бисквитки", които изтичат в определен период от време. По-специално, тези "бисквитки" помагат да се направи нашата оферта по-лесна за ползване, което я прави по-ефективна и по-безопасна. Благодарение на тези файлове например е възможно например да получите информация, специално пригодена към вашите интереси. Така че единствената им цел е да приспособят нашето предложение към желанията на нашите клиенти и да направят практическата работа на сърфистите на потребителите възможно най-удобни.

4.1 Gumi-online.com рекламиране

Рекламните ни "бисквитки" се използват, за да адаптират нашия уебсайт и нашата реклама към вашите лични интереси.
Затова препоръчваме да ги оставяте включен. Независимо дали сте задали "бисквитка" от нашия уебсайт, можете да видите в следното поле:
ако не желаете да се възползвате от нашата технология, можете да активирате "блокираща" бисквитка ". Можете да се откажете от нашата услуга.
От тази гледна точка рекламите, изпратени от нашата технология, вече няма да бъдат индивидуално адаптирани. Моля, имайте предвид, че тази функция вече не е налице, ако изтриете блокиращата бисквитка. За да активирате нашата услуга, изберете бутона Отказ.

Активиране: Активиране на услугата

Деактивиране: Деактивиране на услугата

5. Уеб инструменти за анализ

Google Анализ
Този уебсайт използва Google Анализ, уеб услуга за анализ, предлагана от Google Inc. ("Google"). Google Анализ използва "бисквитки". Тези "бисквитки" събират данни, които са запазени на компютъра ви, и анализират начина, по който използвате уеб сайта. Информацията, генерирана от "бисквитката" за използването на този уеб сайт, обикновено се прехвърля на сървър на Google в САЩ и се съхранява там. В случай на активиране на IP анониматора на този уеб сайт, вашият IP адрес ще бъде съкратен в рамките на държавите-членки на Европейския съюз или на други страни по Споразумението за Европейското икономическо пространство. Само в изключителни случаи вашият пълен IP адрес ще бъде пренесен на сървър на Google в САЩ и след това ще бъде съкратен там. От името на собственика на сайта Google ще използва тази информация, за да анализира използването на уеб сайта, да напише отчети за дейностите на уебсайта и да анализира повече данни относно използването на уебсайта, използването на интернет и свързаните с него услуги. Вашият IP адрес, прехвърлен чрез Google Анализ, няма да бъде обединен с други данни от Google. Можете да деактивирате "бисквитките", като промените настройките на браузъра си. Но моля, имайте предвид, че в този случай ще има ограничения при използването на нашия уебсайт. Можете също така да предотвратите генерираните от бисквитките данни за използването от Ваша страна на уебсайта (включително Вашия IP адрес) на Google и обработката на тези данни от Google чрез изтегляне, налично в следния браузър за връзка. Връзката е: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Webtrekk
На този уебсайт данните се събират и съхраняват от Webtrekk GmbH, Boxhagener Str. 76-78, 10245 Берлин (www.webtrekk.de). Използвайки псевдоними, потребителските профили се създават с тези данни. Тези профили са създадени, за да анализират поведението на потребителя и се използват, за да направят офертите ни по-добри и по-лесни за ползване. Бисквитките могат да се използват за събиране на тези данни. "Бисквитките" са данни, съхранени в компютъра на потребителя, когато посещавате уеб сайт, потребителят ще бъде разпознат, когато посещава уебсайта за втори път. Профилите за използване на псевдоними не се отнасят до личните данни на потребителя, освен ако той или тя изрично са се съгласили с това. Можете да отмените събирането и съхранението на потенциални данни за целите на уеб анализ по всяко време, като следвате тази връзка: www.webtrekk.com/index/datenschutzerklaerung/opt-out.html.

6. Google AdSense

Този уебсайт използва Google AdSense, услуга за показване на рекламата на Google Inc. ("Google"). Google AdSense използва "бисквитки". "Бисквитките" са данни, съхранени в компютъра на потребителя, които позволяват анализ на използването на уеб сайта. Google AdSense също използва уеб маяци (невидими изображения). Тези уеб маяци помагат за анализиране на информация, като например посетителския трафик на уебсайта. Данните, събрани от "бисквитките" и уеб маяците относно използването на този сайт (включително вашия IP адрес), се изпращат на сървър на Google в САЩ и се съхраняват там. Google може да предаде тези данни на своите договарящи страни. Но Google няма да свърже Вашия IP адрес с други данни, запазени от вас.

Можете да спрете инсталирането на "бисквитки", като промените настройките на браузъра си; обаче, ние посочваме, че в този случай е възможно да не можете да използвате всички функции на този сайт. Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате данните Ви да се събират и анализират от Google за целите, споменати по-горе.

7. Google Бутон +1

Използвайте бутона Google +1, за да получавате и други потребители персонализирано съдържание от Google и нашите партньори. Google ще съхранява както информацията, която сте дали за съдържанието +1, така и информацията за страницата, която сте преглеждали, когато кликнете върху +1. Вашият +1 може да се покаже като доказателство заедно с името и снимката на потребителския ви профил в услугите на Google, като например в резултатите от търсенето или в потребителския ви профил в Google, както и на други места в уебсайтове и реклами в интернет.

Google събира данни за вашите +1 дейности, за да подобри услугите си за вас и за останалите. Ако искате да използвате бутона +1, ще ви се наложи публичен профил в Google, който да е видим за целия свят. Този профил трябва да съдържа поне името, което се използва за него. Това име се използва във всички услуги на Google. В някои случаи това име може да замести и друго, което сте използвали, когато споделяте съдържание чрез профила си в Google. Идентичността на потребителския ви профил в Google може да се показва на потребители, които познават вашия имейл адрес или друга идентифицираща информация от вас.
В допълнение към горните употреби се използва информацията, която предоставяте в съответствие с приложимите правила за поверителност на Google. Google може да пусне обобщена статистика за дейностите на +1 за потребителя или да ги предава на потребители и партньори, като издатели, рекламодатели или свързани сайтове.

8. Facebook Social Plug-in

Този уебсайт използва социални добавки ("плъгини") на социалната мрежа Facebook, управлявана от Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, САЩ ("Facebook"). Plug-in-urile са маркирани със знак Facebook или "Social Plug-in by Facebook" или "Social Plugin" на Facebook. Тук ще намерите списък на приставките Facebook и как изглеждат те: http://developers.facebook.com/plugins

Когато посещавате страница от нашия уебсайт, който съдържа такъв plug-in, браузърът Ви създава директна връзка със сървърите на Facebook. Съдържанието на приставката се предава директно от Facebook във вашия браузър и се интегрира в уеб сайта. Чрез интегрирането на плъгина Facebook получава информацията, че браузърът ви е имал достъп до съответната страница на нашия уебсайт, дори ако нямате профил в Facebook или в момента не сте влезли във Facebook. Тази информация (включително IP адресът ви) се предава от вашия браузър директно на Facebook сървър в САЩ и се съхранява там.

Ако сте влезли във Facebook, Facebook може да свърже посещението на нашия уеб сайт с вашия Facebook акаунт. Ако използвате приставките, например като натискате бутона "Подобно" или ако оставяте коментар, тази информация се предава и на сървър на Facebook и се съхранява там. Тази информация ще бъде показана във Facebook и ще бъде видима за вашите приятели във Facebook. Facebook може да използва тази информация за реклами, пазарни проучвания и за проектиране на страници във Facebook в съответствие с изискванията на потребителите. За тази цел Facebook създава потребителски интереси и профили на взаимоотношенията, като например използването на нашия сайт за реклами във Facebook, информиране на други потребители на Facebook за вашите дейности и предоставяне на други услуги, свързани с Facebook.

Ако не желаете Facebook да събира данните ви и да ги свързва с профила ви, докато посещавате нашия уебсайт, трябва да излезете от Facebook, преди да посетите нашия уебсайт.

За информация относно целта и обхвата на събирането на данни и тяхната по-нататъшна обработка и използване от Facebook, както и вашите права в това отношение и опции за изключване за защита на вашата лична конфиденциалност, моля, вижте информацията за защита на личните данни във Facebook http : //www.facebook.com/about/privacy/.

9. Twitter

Нашият уеб сайт използва и услугите на Twitter. Тези функции се управляват от Twitter Inc., ул. Folsom 795, Suite 600, Сан Франциско, CA 94107, САЩ. Когато използвате Twitter и функцията "Пренареждане", уебсайтовете, които сте посетили, ще бъдат свързани с вашия акаунт в Twitter и могат да се видят от други потребители. Данните също се предават на Twitter.

Ние посочваме, че ние като доставчици на уеб сайтове не знаем съдържанието на данните и тяхното използване от Twitter. Намерете още информация за правилата за поверителност на Twitter тук: http://twitter.com/privacy.

Можете да промените настройките относно защитата на данни в настройките на профила си: http://twitter.com/account/settings

10. Remintrex

Remintrex е уеб услуга за анализ на Planet49 GmbH със седалище в Oberliederbacher Weg 25, 65843 Sulzbach / Ts.

Remintrex използва бисквитки, които се активират след изрично съгласие на потребителите, когато участват, например, в конкурси на Planet49 GmbH. Когато посещавате уебсайта, "бисквитката" ще изпрати данни, които вие (потребител с данни, съхранени в идентификационния номер на "бисквитката") са посетили уебсайта, кои продукти са гледали или дали сте сключили договор. Тези данни се съхраняват на сървър на Planet49 GmbH. Въз основа на предадената информация Planet49 ще ви изпрати рекламни имейли (ако сте се съгласили с рекламиране на имейли) и ще можете да анализирате модела на използване и интересите си.

Информацията, предоставена от "бисквитките", се използва единствено за рекламиране, където се представят продукти на нашите договорни партньори.
Освен ако нямате друг интерес към анализ от Remintrex, можете да изтриете бисквитките от браузъра си по всяко време. За инструкции вижте помощната функция на вашия браузър.

11. Друг софтуер за анализ на Webtracking, използван от нас

Използваме също аналитичните инструменти Webtrekk, Efficient Frontier, Sociomantic, Criteo, Clicktale, Visual Website Optimizer, Omniture Test & Target. Анализите се извършват и от Google Adwords и DoubleClick for Advertisers. Анализите се провеждат в съответствие с германския Закон за защита на личните данни и не използваме данни, свързани с отделни лица. Тези анализи се извършват, за да се оцени използването на нашия уеб сайт и да се подобрят нашите оферти.

Ако не искате вашите данни относно използването на нашия уеб сайт да бъдат запазени, можете да възразите срещу това. Някои доставчици предлагат решения за тези цели, където можете да кликнете върху Декларация за отказ, за да предотвратите извършването на анализи от доставчик.

Връзка за отказване от доставчика
Webtrekk http://www.webtrekk.com/index/datenschutzerklaerung/opt-out.html
Adspert http://www.adspert.de/de/
Социалмантична https://www.sociomantic.com/#privacy/opt-out
Eyeota http://www.eyeota.com/privacy/opt-out/
Criteo http://www.criteo.com/de/datenschutzrichtlinie#
Clicktale http://www.clicktale.net/disable.html
Визуален оптимизатор на уебсайтове http://visualwebsiteoptimizer.com/opt-out.php
Doubleclick http://www.google.com/doubleclick/
Mouse3K http://mouse3k.com/
Googletagservices http://www.google.com/tagmanager/
Оптимизирано https://www.optimizely.com/
Изпробвайте и насочвайте към Omniture http://omnituremarketing.d1.sc.omtrdc.net/optout.html?popup=1
Използвайки връзките за отказ или функцията на целевата страница, се активира "бисквитка", за да се предотврати анализ с помощта на определен инструмент. Декларацията за отказ е валидна, докато не изтриете "бисквитката". Тази "бисквитка" е активирана за нашия уебсайт под посочения домейн, браузър и компютър. Така че, ако посещавате нашия уебсайт от различни компютри (например у дома и на работното място) или с различни браузъри, препоръчваме да активирате "бисквитката за отказ" за всеки компютър и всеки браузър.

11. Достъп, коригиране, блокиране и изтриване на данни

В съответствие с германския Закон за защита на личните данни можете да получите безплатна информация за запазените ви лични данни и имате също право на поправка, заличаване или блокиране на тези данни.

TyresNET GmbH
Amalienstr. 71
80799 Мюнхен
Тел .: +49 5 1187989259
Таксите се прилагат и се определят от телефонната ви компания
Факс: +49 (0) 511/87 98 90 71
Електронна поща: info@tyres.net

Към класическия уебсайт