Избрани филтри

Гуми Yokohama

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Покажи всички

Етикетиране на ЕС

към

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Среден преглед на теста

към

Ценова категория

Компанията Yokohama бе основана през 1917 г. Оттогава минаха повече от 90 години. Дълго време, през което големият производител на гуми се занимаваше интензивно с разработване и производство на нови гуми. През 1969 г. компанията Yokohama навлезе в САЩ. Там се намира най-модерният ѝ център, в който се произвеждат най-сигурните и модерни гуми в света. По този начин се прилагат иновативни технологии от японските научно-изследователски лаборатории. Това е голяма компания за сигурни и спортни гуми.

Спорт, комфорт при пътуване и сигурност

От почти 100 години компанията Yokohama се занимава с разработки, които правят автомобилните гуми още по-сигурни, по-спортни, а също и екологични. И то с успех. Компанията с амбиция разработи едни от най- добрите гуми за леки автомобили, които могат да се намерят на пазара. Най-доброто доказателство за това са сигурни спортни коли, които са снабдени с гуми на Yokohama. Също и в Германия компанията има голяма мрежа от филиали.

Автомобилни гуми за всички случаи

Гумите S.drive на Yokohama предлагат не само голяма стабилност за изключително спортно пътуване, но са и безшумни. BlueEarth AE-01 доказва, че автомобилните гуми могат да получат най-добра оценка за пътуване по мокър и сух път. Това доказват многобройте тестове, през които преминаха гумите при екстремни условия. Този тип гуми са и икономични на гориво. Гумите W.drive V903 са зимни гуми, които са разработени специално за компактен клас автомобили. Те имат най-добро сцепление при лоши метеорологични условия, като сняг или дъжд. Малкото им съпротивление при въртене позволява ниска консумация на гориво. В цял свят са познати и спортните гуми от серия Advan.

С гумите на Yokohama сте сигурни, спортни и пътувате комфортно. Една иновативна технология за перфектно пътуване с лек автомобил.

 

Сравнете до 4 продукта:

от 3086
преглед на още 20
от 3086
Е платена реклама
Върнете се в началото