Избрани филтри

Гуми Hankook

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Покажи всички

Етикетиране на ЕС

към

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Среден преглед на теста

към

Ценова категория

Който реши да купи гуми на Hankook избира компания с история. Корейската компания има над 70-годишна история.

От гуми на Hanseon до гуми на Hankook Reifen

Когато през 1941 г. бе основан първият завод в Корея, който положи основния камък на сегашнната водеща в света компания, никой не беше мислил за такава успешна история. Тогава под името Hanseon бе открит завода в район Йонгнденпо в Сеул с цел на правителството да се произвеждат 110 000 гуми годишно. Още през следващата година увеличените продажби на гуми за леки автомобили станаха очевидни, а след откриването на още заводи в Корея и Китай, годишното производство се увеличаваше до 1960-те. Едновременно с това компанията излезе на чуждестранните пазари, което по-късно доведе до преименуване на компанията в Hankook Reifen. Това беше направено по стратегически причини – чуждестранните пазари реагираха по-добре на разбираемо име като Hankook Reifen.

Hankook Reifen: от Азия до целия свят

През следващите години компанията Hankook Reifen си постави за цел да се установи из целия свят и да открие нови пазари за гумите си. Междувременно компанията демонстрира невероятния капацитет на производство от 50 милиона гуми годишно. Компанията Hankook Reifen оперира на международния пазар с реномирани филиали в Азия, САЩ и Европа. При това в програмата на производителя няма само гуми за леки автомобили, но и гуми за камиони и за мотоциклети. Гумите на компанията Hankook Reifen са актуални в над 170 държави в света.

Компанията Hankook Reifen гарантира многогодишен опит и изключително качество. Големите годишни продажби на всички гуми на този производител ясно подчертават това.

 

Сравнете до 4 продукта:

от 4189
преглед на още 20
от 4189
Е платена реклама
Върнете се в началото