Избрани филтри

Гуми Hankook

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Покажи всички

Етикетиране на ЕС

към

Конструкция

Среден преглед на теста

към

Който реши да купи гуми на Hankook избира компания с история. Корейската компания има над 70-годишна история.

От гуми на Hanseon до гуми на Hankook Reifen

Когато през 1941 г. бе основан първият завод в Корея, който положи основния камък на сегашнната водеща в света компания, никой не беше мислил за такава успешна история. Тогава под името Hanseon бе открит завода в район Йонгнденпо в Сеул с цел на правителството да се произвеждат 110 000 гуми годишно. Още през следващата година увеличените продажби на гуми за леки автомобили станаха очевидни, а след откриването на още заводи в Корея и Китай, годишното производство се увеличаваше до 1960-те. Едновременно с това компанията излезе на чуждестранните пазари, което по-късно доведе до преименуване на компанията в Hankook Reifen. Това беше направено по стратегически причини – чуждестранните пазари реагираха по-добре на разбираемо име като Hankook Reifen.

Hankook Reifen: от Азия до целия свят

През следващите години компанията Hankook Reifen си постави за цел да се установи из целия свят и да открие нови пазари за гумите си. Междувременно компанията демонстрира невероятния капацитет на производство от 50 милиона гуми годишно. Компанията Hankook Reifen оперира на международния пазар с реномирани филиали в Азия, САЩ и Европа. При това в програмата на производителя няма само гуми за леки автомобили, но и гуми за камиони и за мотоциклети. Гумите на компанията Hankook Reifen са актуални в над 170 държави в света.

Компанията Hankook Reifen гарантира многогодишен опит и изключително качество. Големите годишни продажби на всички гуми на този производител ясно подчертават това.

 

Сравнете до 4 продукта:

от 2133
преглед на още 20
от 2133
Е платена реклама
Върнете се в началото