14-те най-добри музики за шофиране

Музиката и шофирането вървят ръка за ръка като фъстъченото масло и мармалада. Те дори може и да са по-доброто съчетание, тъй като трудно бихме могли да шофираме добре без хубава песен, която да ни съпровожда по пътя.

В наши дни всеки е свикнал да свързва музиката с колата. Независимо дали автомобилът ви разполага с вграден Bluetooth, допълнителен жак или просто с устройство за безжична връзка, което сте купили от Amazon, вашите мелодии за шофиране са 100% необходими за доброто пътуване.

Точно както и всичко останало в живота, слушането само на едни и същи изтъркани мелодии може много да ви омръзне. Ето защо решихме да разгледаме Spotify за някои от най-добрите плейлисти, които могат да се открият там.

Липсва ли ви мелодия, която харесвате? Ако това е така, ни пишете в коментарите по-долу!

За случаите, когато пътувате по дълга магистрала...

1. Представете си следното: пътувате по празна магистрала и гледка към Тихия океан отдясно. С "Дивите цветя" на Том Пети, които се носят от тонколоните, това би могъл да е един превъзходен ден...

2. Не се заблуждавайте от името на тази плейлиста - тя е идеална и за през деня. Горещо ви препоръчваме "океански очи" на Били Ейлиш за промяна на скоростта по време на пътуване.

3. Нощното шофиране разполага с колекция от дрезгави вокали и прекрасни балади, които ще ви понесат по дълъг път. Слушайте "Черешово вино (лайф)" от Хозиер за по-бързо шофиране.

За случаи, когато ви трябва нещо сериозно зад волана...

4. От къде точно да започнете? Хората карат с тези песни в колата в продължение на десетилетия. Практически е невъзможно да сбъркате с "Мустанг Сали" от Бъди Гай, което да се лее от тонколоните.

5. В някои рок класики, съчетани с хитовете от началото на 2000-та година, има за всеки по нещо. Не забравяйте да си пуснете "Севън нейшън арми" от Уайт Страйпс.

6. Всяка плейлиста, която има на върха на списъка си "Лефт хенд фри" от алт-Джей, е плейлиста, който си струва да пуснете. Перфектната комбинация от музика, която да пускате, докато животът препуска в бързата лента.

За случаи, когато сте в настроение за хитове за пътуване...

7. Понякога просто искате да чуете нещо ново, което не винаги попада в поп хитовете по радиото. Плейлистата "Песни за шофиране" ви дава точно това, което искате, без излишни екстри. Пуснете "Старгейзинг" от Киго, щом влезете в колата.

8. Може би тези радио хитове са точно това, което търсите - без всички онези реклами, разбира се. Почти е невъзможно да не пеем с "Хавана" от Камила Кабело, така че просто си я пуснете следващия път, щом седнете зад волана.

За случаи, когато търсите перфектната комбинация от мелодии за пътя отпред...

9. "Драйвинг Комют" е страхотен музикален микс, който обхваща десетилетия, и ще ви даде всичко - от "г-н Брайтсайд" на Килърс до "S.O.B." на Натаниел Ратлиф и Найт суетс.

10. Не мисля, че сме забравили за перфектната музика за шофиране през полета – страхотната кънтри музика. Хъртланд Драйв обединява кънтри хитове с класически рок за идеалния микс, в който да се потопите. Започнете с "Травелър" на Крис Стейпълтън.

11. С по-нови песни, които никога не сте чували, заедно с великите известни ритми, няма как да сбъркате, ако изберете Морнинг Комют. Не забравяйте да си пуснете и "Замък" от Ангус и Джулия Стоун.

За невероятна серенада и сладко настроение при пътуване...

12. Слушайте "Ол Стар " на Смаш Маут.

13. Въпреки, че от времето, когато тези песни излязоха на бял свят, вече се изтъркаха, е страхотно, когато знаете всички думи на песен, която сте позабравили. Никое пътуване не може да е пълноценно без песента "Ирис" на Гу Гу Долс.

За шофьор, който държи на спокойствието по пътя...

14. Завършете този списък с перфектната музика за отпускане, която предлага Приус – Отпускаща класика. Не можете да сбъркате с "Диана" от Аарон Цигман, ако не искате да слушате меланхоличните тонове на Моцарт, които завършват с надежда, прозираща в клавишите на пианото.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Отговор до: {{replyComment.author}}
Всички полета са задължителни
Коментарът бе изпратен успешно

Върнете се в началото