Избрани филтри

Гуми Bridgestone

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Покажи всички

Етикетиране на ЕС

към

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Среден преглед на теста

към

Ценова категория

Гумите Bridgestone съществуват поради качеството си

Американската компания Bridgestone е най-големият производител на гуми в света. Освен гуми, компанията произвежда и велосипеди, голф екипировка, продукти за тенис и корабни аксесоари. От 1952 г. компанията - производител на гуми поддържа Музей на изкуствата Bridgestone и показва произведения на японски, американски и западноевропейски художници.

История на компанията

Компанията Bridgestone е основана през 1931 г. Първото седалище на компанията е в гр. Кирум, а по-късно тя се премества в Токио. След Втората световна война, компанията започва да произвежда мотоциклети и велосипеди. От 1970 г. тя възстановява производството си на мотоциклети. Най-голямата част от оборота през 1970-те години са гумите на Bridgestone за първоначални доставки за мотоциклети на най-големите японски компании - производители на мотоциклети. Сега гумите Bridgestonе се произвеждат не само в Япония, но и в седем европейски завода. От 2010 г. Bridgestone е представена в състезателния спорт не само от Формула 1, но и като единствен доставчик на моторните състезания MotoGP.

Продуктите на Bridgestone

Гуми на Bridgestone се призвеждат не само за леки и тежки автомобили, но и за автомобили за комунални услуги и за мотоциклети. Освен това компанията Bridgestone предлага и гуми за специални автомобили, като например за строителни машини. Много производители избират за своите леки автомобили гуми на Bridgestone. Компанията предлага летни и зимни гуми, както и модерни гуми за всички сезони. Освен гуми за леки автомобили, велосипеди и автомобили за комунални услуги, Bridgestone произвежда и гуми за велосипеди. Компанията е производител на гуми за леки автомобили и за мотоциклети.
Производителите на леки автомобили избират гуми на Bridgestonе, защото са убедени в качеството им. Гумите са включени в стандартния асортимент на почти всички търговци на гуми. Тези гуми имат висока цена, но поради добрата обработка и високата им издръжливост, това е убедително съотношение цена -производителност.

Сравнете до 4 продукта:

от 6109
преглед на още 20
от 6109
Е платена реклама
Върнете се в началото