Избрани филтри

Гуми Bridgestone

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Покажи всички

Етикетиране на ЕС

към

Допълнителни Параметри

Среден преглед на теста

към

Гумите Bridgestone съществуват поради качеството си

Американската компания Bridgestone е най-големият производител на гуми в света. Освен гуми, компанията произвежда и велосипеди, голф екипировка, продукти за тенис и корабни аксесоари. От 1952 г. компанията - производител на гуми поддържа Музей на изкуствата Bridgestone и показва произведения на японски, американски и западноевропейски художници.

История на компанията

Компанията Bridgestone е основана през 1931 г. Първото седалище на компанията е в гр. Кирум, а по-късно тя се премества в Токио. След Втората световна война, компанията започва да произвежда мотоциклети и велосипеди. От 1970 г. тя възстановява производството си на мотоциклети. Най-голямата част от оборота през 1970-те години са гумите на Bridgestone за първоначални доставки за мотоциклети на най-големите японски компании - производители на мотоциклети. Сега гумите Bridgestonе се произвеждат не само в Япония, но и в седем европейски завода. От 2010 г. Bridgestone е представена в състезателния спорт не само от Формула 1, но и като единствен доставчик на моторните състезания MotoGP.

Продуктите на Bridgestone

Гуми на Bridgestone се призвеждат не само за леки и тежки автомобили, но и за автомобили за комунални услуги и за мотоциклети. Освен това компанията Bridgestone предлага и гуми за специални автомобили, като например за строителни машини. Много производители избират за своите леки автомобили гуми на Bridgestone. Компанията предлага летни и зимни гуми, както и модерни гуми за всички сезони. Освен гуми за леки автомобили, велосипеди и автомобили за комунални услуги, Bridgestone произвежда и гуми за велосипеди. Компанията е производител на гуми за леки автомобили и за мотоциклети.
Производителите на леки автомобили избират гуми на Bridgestonе, защото са убедени в качеството им. Гумите са включени в стандартния асортимент на почти всички търговци на гуми. Тези гуми имат висока цена, но поради добрата обработка и високата им издръжливост, това е убедително съотношение цена -производителност.

Сравнете до 4 продукта:

от 2626
преглед на още 20
от 2626
Е платена реклама
Върнете се в началото