Избрани филтри

Гуми Nokian

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Покажи всички

Етикетиране на ЕС

към

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Среден преглед на теста

към

Ценова категория

Като най-големият производител на гуми в Скандинавия, компанията Nokian се радва на голяма известност. С иновативните си продукти и постоянно обновяване на асортимента си, производителят на гуми е предпочитан от клиенти и търговци на гуми.

Nokian – успех във Финландия

Създадената през 1988 г. компания Nokia, е най-големият производител на гуми в Скандинавия.Със среден оборот от продажби от около 750 милиона евро годишно, Nokian е една от най-рентабилните компании в бранша. Благодарение на избраната стратегия на фокусиране, компанията можа да надвиши средния годишен прираст в индустрията за производство на гуми. Сега най-голямата верига за гуми Vianor принадлежи към концерна Nokian, който е представен с над 200 клона за продажби в Швеция, Финландия, Норвегия, Латвия, Естония и Русия.

Иновативни и с най-високо качество

Компанията Nokian оперира преди всичко на пазара на смяна на гуми. Поради увеличеното подновяване на офертата с продуктите, както и поради изключителните нововъведения, производителят на гуми можа да си създаде отлична репутация пред клиенти и търговци в сектора. Развитието на продукти, маркетингът и администрацията, както и значителна част от производството, все още се провеждат от Nokian във Финландия. Въз основа на голямото търсене, през 2005 г. компанията откри втори завод за производство на гуми в Русия. Оттогава някои маркови продукти се произвеждат по договор с различни партньори в Китай, Словакия, САЩ, Индонезия и други държави. Оттогава производителят на гуми Nokian разполага със собствени организации за продажби в Германия, Швеция, Норвегия, Русия, Швейцария, САЩ и в други държави.

Гумите на Nokian с право се считат за качествени маркови продукти, които се отличават с качеството си. С иновативните си оферти, компанията може да предложи на клиентите си истинска добавена стойност.

Сравнете до 4 продукта:

от 778
преглед на още 20
от 778
Е платена реклама
Върнете се в началото