Отворете филтрите

Дименсия на гуми

Индекс

Цена

лв
към
лв

Етикетиране на ЕС


към

Продавач

Марка


Допълнителни параметри

Конструкция

Гумите на Michelin, Pilot Super Sport са знак на френския производител. Не е чудно, че тези летни гуми на Michelin предлагат оптимална сигурност при екстремни зимни условия.

Най-добро сигурно управление с Michelin Pilot Super Sport

Гумите на Michelin, Pilot Super Sport отдавна са предпочитани от клиенти в цял свят поради многобройните си добри характеристики. Не е чудно, че поради високата си надежност и отлични фибри Тварон, те осигуряват много голяма стабилност на протектора при висока скорост. Въз основа на това, променливото напрежение в центъра на протектора е много по-малко, отколкото в областта на рамото. По този начин се осигурява много по-равномерно разпределение и по-равномерно износване. Освен това, гумите на Michelin, Pilot Super Sport са с нова смес на протектора, която се състои от два компонента: от външната страна се монтира смес, въз основа на въглеродни сажди еластомерни компоненти, което осигурява висока устойчивост, дори и при високо напрежение. От вътрешната страна на гумите на Michelin, Pilot Super Sport има еластомер от най-ново поколение, който използва и най-малките неравности на пътя, за да може да се премине през дълбока вода. Както и при другите модели на гуми Michelin, с това се осигурява приятно пътуване при всички случаи.

Michelin – успешната френската компания

Френският производител на гуми Michelin е създадена през 1889 г. Тогава братята Мишелин купиха компания, която обработва каучук и малко по-късно започнаха да произвеждат пневматични гуми за автомобили и велосипеди. Благодарение на големия успех, компанията бързо се разрасна и сега предлага много богат избор от различни автомобилни гуми, предназначени за всички области на приложение.

С иновативния си профил на гуми на Michelin, Pilot Super Sport предлага висока стабилност при пътуване по мокър път и с това гарантира едно приятно пътуване. Трябва да се спомене, че тези автомобилни гуми имат голяма защита при аквапланинг.

 

Още...

Michelin Pilot Super Sport – голяма сигурност и при екстремни условия

Още...
Избрани филтри:
  • производител: Michelin
  • профил: Pilot Super Sport

Сравнете до 4 продукта:

от 117
MEHR ERGEBNISSE 20
от 117
Е платена реклама

Към класическия уебсайт