Избрани филтри

Гуми Michelin Pilot Super Sport

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Етикетиране на ЕС

към

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Michelin Pilot Super Sport – голяма сигурност и при екстремни условия

Гумите на Michelin, Pilot Super Sport са знак на френския производител. Не е чудно, че тези летни гуми на Michelin предлагат оптимална сигурност при екстремни зимни условия.

Най-добро сигурно управление с Michelin Pilot Super Sport

Гумите на Michelin, Pilot Super Sport отдавна са предпочитани от клиенти в цял свят поради многобройните си добри характеристики. Не е чудно, че поради високата си надежност и отлични фибри Тварон, те осигуряват много голяма стабилност на протектора при висока скорост. Въз основа на това, променливото напрежение в центъра на протектора е много по-малко, отколкото в областта на рамото. По този начин се осигурява много по-равномерно разпределение и по-равномерно износване. Освен това, гумите на Michelin, Pilot Super Sport са с нова смес на протектора, която се състои от два компонента: от външната страна се монтира смес, въз основа на въглеродни сажди еластомерни компоненти, което осигурява висока устойчивост, дори и при високо напрежение. От вътрешната страна на гумите на Michelin, Pilot Super Sport има еластомер от най-ново поколение, който използва и най-малките неравности на пътя, за да може да се премине през дълбока вода. Както и при другите модели на гуми Michelin, с това се осигурява приятно пътуване при всички случаи.

Michelin – успешната френската компания

Френският производител на гуми Michelin е създадена през 1889 г. Тогава братята Мишелин купиха компания, която обработва каучук и малко по-късно започнаха да произвеждат пневматични гуми за автомобили и велосипеди. Благодарение на големия успех, компанията бързо се разрасна и сега предлага много богат избор от различни автомобилни гуми, предназначени за всички области на приложение.

С иновативния си профил на гуми на Michelin, Pilot Super Sport предлага висока стабилност при пътуване по мокър път и с това гарантира едно приятно пътуване. Трябва да се спомене, че тези автомобилни гуми имат голяма защита при аквапланинг.

 

Сравнете до 4 продукта:

от 176
преглед на още 20
от 176
Е платена реклама
Върнете се в началото