Избрани филтри

Гуми Falken

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Покажи всички

Етикетиране на ЕС

към

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Среден преглед на теста

към

Ценова категория

Японският производител на гуми Falken, произвежда спортни автомобилни гуми за улично движение и за състезания от 1983 г. Също така компанията произвежда гуми за спортни автомобили и други движещи се на четири колела превозни средства като камиони. Автобусните гуми са включени в продуктовата оферта.

Познания за рали като основа за серийно производство

Компанията Falken си спомня познанията за рали. Състезателни коли с гуми на Falken, участват в международни състезателни серии, като американската серия на Льо Ман и Световният рали шампионат. Още през 1999 г. гумите на Falken присъстваха в известното състезание 24 часа в Нюрнберг. Най-новите познания за спорта рали бяха непосредствено приложени в гумите на Falken за серийно производсво. По този начин японският производител предлага на клиентите си автомобилни гуми за движение по улици, които са произведени според най-модерните технологии и постоянно ги доразвива. Компанията произвежда гуми в заводи, сертифицирани по ISO 9001.

Falken предлага богат асортимент

Към богатата оферта от гуми на Falken са включени и други летни и зимни гуми за леки автомобили. Летните гуми предлагат ниско съпротивление при въртене и високо действие срещу аквапланинг и имат системен, асиметричен или подкосен профил. Гумите на Falken за европейска зима предлагат усещане за сигурност при шофиране при сняг, кал и мокър път. В асортимента на гуми на Falken са включени и гуми за спортни автомобили, камиони и автобуси, както и гуми за лекотоварни автомобили. Гумите за камиони и автобуси предлагат дълъг пробег.

Подобно на характеристиките на птицата със същото име, името Falken се свързва с бързина, прецизност, високо качество и агресивност. Въз основа на познанията за спорта рали, японският производител произвежда качествени гуми за улично движение.

 

Сравнете до 4 продукта:

от 2262
преглед на още 20
от 2262
Е платена реклама
Върнете се в началото