Избрани филтри

Гуми Falken

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Покажи всички

Етикетиране на ЕС

към

Среден преглед на теста

към

Японският производител на гуми Falken, произвежда спортни автомобилни гуми за улично движение и за състезания от 1983 г. Също така компанията произвежда гуми за спортни автомобили и други движещи се на четири колела превозни средства като камиони. Автобусните гуми са включени в продуктовата оферта.

Познания за рали като основа за серийно производство

Компанията Falken си спомня познанията за рали. Състезателни коли с гуми на Falken, участват в международни състезателни серии, като американската серия на Льо Ман и Световният рали шампионат. Още през 1999 г. гумите на Falken присъстваха в известното състезание 24 часа в Нюрнберг. Най-новите познания за спорта рали бяха непосредствено приложени в гумите на Falken за серийно производсво. По този начин японският производител предлага на клиентите си автомобилни гуми за движение по улици, които са произведени според най-модерните технологии и постоянно ги доразвива. Компанията произвежда гуми в заводи, сертифицирани по ISO 9001.

Falken предлага богат асортимент

Към богатата оферта от гуми на Falken са включени и други летни и зимни гуми за леки автомобили. Летните гуми предлагат ниско съпротивление при въртене и високо действие срещу аквапланинг и имат системен, асиметричен или подкосен профил. Гумите на Falken за европейска зима предлагат усещане за сигурност при шофиране при сняг, кал и мокър път. В асортимента на гуми на Falken са включени и гуми за спортни автомобили, камиони и автобуси, както и гуми за лекотоварни автомобили. Гумите за камиони и автобуси предлагат дълъг пробег.

Подобно на характеристиките на птицата със същото име, името Falken се свързва с бързина, прецизност, високо качество и агресивност. Въз основа на познанията за спорта рали, японският производител произвежда качествени гуми за улично движение.

 

Сравнете до 4 продукта:

от 1027
преглед на още 20
от 1027
Е платена реклама
Върнете се в началото