Отворете филтрите

Дименсия на гуми

Индекс

Цена

лв
към
лв

Етикетиране на ЕС


към

Продавач

Марка

Допълнителни параметри

Конструкция

Малко видове гуми, като гумите на Goodyear, Wrangler Duratrac притежават толкова изтънчен профил, който гарантира надежно сцепление, особено върху неравни повърхности. Както другите модели на Goodyear, така и Wrangler Duratrac е специално предназначен за нуждите на водача и е насочен към любителите на шофиране по трудни повърхности.

Предназначен за всякакви повърхности

Калните повърхности и дълбоко заснежените улици изобщо не са проблем за гумите на Goodyear, Wrangler Duratrac. Този модел е особено добър като зимни гуми и гарантира по-добро сцепление при пътуване по трудни терени. Представяме Ви моделът със символа на снежинка, който може да бъде оборудван с шпайкове при трудни условия. Тази гъвкавост дава на превозното средство през зимата надежност, която е необходима при променящи се метеорологични условия. Но и по чакъл и кал, гумите на Goodyear, Wrangler Duratrac се представят добре.Самопочистващи се раменни блокове осигуряват профилът без проблеми да бъде освободен от кал, мръсотия и чакъл. Интегрирана защита на джантата гарантира дълготрайност на чувствителните джанти на автомобила.

Усещане за спокойствие и стабилност при пътуване

Гумите на Goodyear, Wrangler Duratrac гарантират освен надежно изпълнение по трудни повърхности, също и спокойно шофиране. Това е възможно с помощта на намаляващ шума блок, който свежда до минимум шума при пътуване. Това е забележимо при дълги пътувания. По този начин се осигурява засилен контрол по време на шофиране. При застраховане на превозното средство на ниска цена, използването му е удобно при всякакви ситуации.

С гумите на Goodyear, Wrangler Duratrac любителите на пътувания по неравен път получават надежни гуми, които са идеални за всяка ситуация на пътя. Тази характеристика важи и за пътувания по нормални повърхности и прави гъвкавостта на модела още по-ясно изразена.

 

Още...

Goodyear Wrangler Duratrac – надежният партньор за пътуване по път и по неравен терен

Още...
Избрани филтри:
  • производител: Goodyear
  • профил: Wrangler DuraTrac

Сравнете до 4 продукта:

от 5
от 5
Е платена реклама

Към класическия уебсайт