Избрани филтри

Гуми Goodyear Wrangler DuraTrac

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Етикетиране на ЕС

към

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Ценова категория

Goodyear Wrangler Duratrac – надежният партньор за пътуване по път и по неравен терен

Малко видове гуми, като гумите на Goodyear, Wrangler Duratrac притежават толкова изтънчен профил, който гарантира надежно сцепление, особено върху неравни повърхности. Както другите модели на Goodyear, така и Wrangler Duratrac е специално предназначен за нуждите на водача и е насочен към любителите на шофиране по трудни повърхности.

Предназначен за всякакви повърхности

Калните повърхности и дълбоко заснежените улици изобщо не са проблем за гумите на Goodyear, Wrangler Duratrac. Този модел е особено добър като зимни гуми и гарантира по-добро сцепление при пътуване по трудни терени. Представяме Ви моделът със символа на снежинка, който може да бъде оборудван с шпайкове при трудни условия. Тази гъвкавост дава на превозното средство през зимата надежност, която е необходима при променящи се метеорологични условия. Но и по чакъл и кал, гумите на Goodyear, Wrangler Duratrac се представят добре.Самопочистващи се раменни блокове осигуряват профилът без проблеми да бъде освободен от кал, мръсотия и чакъл. Интегрирана защита на джантата гарантира дълготрайност на чувствителните джанти на автомобила.

Усещане за спокойствие и стабилност при пътуване

Гумите на Goodyear, Wrangler Duratrac гарантират освен надежно изпълнение по трудни повърхности, също и спокойно шофиране. Това е възможно с помощта на намаляващ шума блок, който свежда до минимум шума при пътуване. Това е забележимо при дълги пътувания. По този начин се осигурява засилен контрол по време на шофиране. При застраховане на превозното средство на ниска цена, използването му е удобно при всякакви ситуации.

С гумите на Goodyear, Wrangler Duratrac любителите на пътувания по неравен път получават надежни гуми, които са идеални за всяка ситуация на пътя. Тази характеристика важи и за пътувания по нормални повърхности и прави гъвкавостта на модела още по-ясно изразена.

 

Сравнете до 4 продукта:

от 17
от 17
Е платена реклама
Върнете се в началото