Избрани филтри

Гуми Goodyear

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Покажи всички

Етикетиране на ЕС

към

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Среден преглед на теста

към

Ценова категория

С гумите на Goodyear ще пътувате добре през цялата година

Goodyear - това звучи като „добра година“. Всъщност всяко превозно средство, благодарение на гумите на американския производител компанията Goodyear Tire & Rubber, е оборудвано добре през цялата година. Автомобилните гуми на Goodyear преминават с лекота по всеки път. Но под името Goodyear има и още нещо.

Goodyear - една компания с история и световен играч

Още през 1898 г. Франк Сейберлинг от щата Охайо, САЩ основа компанията Goodyear Tire & Rubber. Той нарича своята компания на името на Чарлз Гудиър, известният изобретател на вулканизацията. Вулканизацията направи възможното, да бъдат произвеждани модерни автомобилни гуми, а компанията Goodyear усъвършенства производството им. Това откритие на Goodyear се превърна в криле, като символ на лекота при транспортирането. Компанията се разви бързо и още през 1926 г. тя бе призната като най-голямата компания - производител на гуми в света. Оттогава тази позиция на Goodyear Tire & Rubber е неоспорима и компанията е представена чрез своите филиали на всички континенти. Компанията принадлежи към водещите производители на гуми в света. За това до голяма степен допринесе иновативния дух и лоялността към ръководните принципи, които бяха изградени от създаването ѝ, и които все още имат важна роля за Goodyear: най-високи стандарти за качество, коректност, дух за работа в екип, приложение на модерни технологии. Сега компанията провежда научни изследвания за бъдещи гуми: проучва се възможността за производство на гуми от рециклирана биомаса. Между другото: новото приложение на Goodyear може да бъде от интерес за частни клиенти. Приложението Road Safety App съдържа важна информация за ваканционни пътувания, как да се държим в случай на авария, съвети при пътуване и списъци с дълги пътувания, включително пътувания в чужбина.

Автомобилни гуми на Goodyear - една богата оферта

В продуктовия асортимент на компанията Goodyear Tire & Rubber са включени гуми за всякакви превозни средства: гуми за леки автомобили, оф-роуд гуми, гуми за камиони и тежкотоварен транспорт, гуми за трактори и т.н.т. Компанията произвежда летни и зимни гуми, както и гуми за всички сезони в богат асортимент. Всички гуми на Goodyear съответстват на най-високите стандарти в бранша. Гумите за леки автомобили на водещия производител са многократни победетели в тестове, като например зимните гуми на Goodyear-Winterreifen UltraGrip 8. Тези автомобилни гуми доказват изключителните си характеристики при бързо шофиране по различни улици, както и при мокри пътища. Особено добра оценка при различните тестове получи технологията 3D-BIS (Block Interlocking System), иновация, която беше патентована от Goodyear. Автомобилните гуми на компанията Goodyear Tire & Rubber гарантират висок комфорт при пътуване и голяма сигурност за превозното средство и за шофьора. Гумите издържат и при тежки маршрути и не се повреждат при заледен или мокър път. Изисканият профил намалява до минимум опасността от аквапланинг. Всички автомобилни гуми на Goodyear имат дълъг живот на експлотация и ниска степен на износване. Гумите на Goodyear са оптимални за всеки път и еднакво добри за ежедневна употреба и за пътуване през пустошта.

Гумите от Goodyear - добри за употреба през цялата година

Сравнете до 4 продукта:

от 4077
преглед на още 20
от 4077
Е платена реклама
Върнете се в началото