Избрани филтри

Гуми Cooper DISCOVERER AT3

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Етикетиране на ЕС

към

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Ценова категория

С Cooper Discoverer AT3 пътувате по-сигурно по всички улици

Баланс и надежност са необходимите характеристики на гумите. Със съчетание от най-новите технологии и гъвкав дизайн, производителят е пуснал на пазара надежден спътник за пътуване.

Баланс на всички нива

Гумите на Cooper, Discoverer AT3 впечатляват с качеството си преди всичко, поради съчетанието на нова технология и качествена изработка. Въз основа на това, гумите са предназначени за всякакви повърхности, като асфалт, чакъл и бетон. Чувство за сигурност при пътуване и преди всичко неограничен контрол на превозното средство са гарантирани при всички случаи с гумите на Cooper, Discoverer AT3. Както и другите модели на Cooper, и този модел, въз основа на специален протектор на профила, гарантира балансирано шофиране, както и надеждно сцепление на завоите.

Приятно безшумни и сигурни при всякакво време

В зависимост от метеорологичните условия, условията за шофиране рязко се променят. В такива случаи е полезно да притежавате модела гуми на Cooper, Discoverer AT3. Поради гъвкавия профил се гарантира оптимална тяга, като се запазва сцеплението. Те се използват и при шофиране по мокри улици. Поради ниското съпротивление при въртене, Cooper Discoverer AT3 са много безшумни и осигуряват неотразимо чувство при пътуване. В тази връзка, при пътуване те са с нисък разход на гориво. При многогодишно използване на модела се постига намаляване на разходите в дългосрочен план. Следователно, покупката си заслужава по отношение на цената.

Не напразно гумите на Cooper, Discoverer AT3 са едни от най-предпочитаните гуми, които се продават на пазара. Заслужаващата си цена и сигурното управление и при пътуване по мокър път, гарантират сигурност и чувство за комфорт при пътуване с екстра клас автомобил. Освен това, всички джанти с този модел гуми са визуално подобрени.

Сравнете до 4 продукта:

от 66
преглед на още 20
от 66
Е платена реклама
Върнете се в началото