Избрани филтри

Гуми Cooper

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Покажи всички

Етикетиране на ЕС

към

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Среден преглед на теста

към

Ценова категория

Компанията Cooper е американска компания - производител на гуми с развиваща се и дълга история. Компанията принадлежи към най-известните производители на гуми в света и успешно изнася гуми в 60 държави, включително в Европа.

Успешна по традиция

Компанията Cooper произвежда автомобилни гуми на американския пазар от 1914 г. Акцентът на производството ѝ са гуми за леки автомобили до гуми за джипове, спортни автомобили и пикапи, които по традиция, са много купувани на американския пазар. Също както и в Европа такива автомобили са много търсени, така че автомобилните гуми на Cooper стават все по-широко разпространени и в нашите географски ширини. Автомобилните гуми на американската компания са предназначени за движение по улиците в Европа и се балансират и монтират в повечето автомобилни сервизи.

Успех чрез иновативни решения и приключения

Компанията Cooper е водещият производител на гуми в американския мотоциклетен спорт: местните педанти, участниците във Формула 1 и състезателна серия А1 на Grand Prix познават компанията Cooper като единственият доставчик на гуми за отборите. В този екстремен спорт имат успех също и гумите за леки автомобили на Cooper, а компанията произвежда гуми според най-новите достижения на техниката, което не се отразява на цената им: гумите на Cooper са удивително евтини и с високо качество.

Когато клиент избира гуми на Cooper, той ги избира заради тяхното качество и ниската им цена. Притежатели на джипове и на подобни превозни средства идват при американския първокласен производител без колебание, а американците от щата Охайо отдавна са си създали добро име в Европа като производители на традиционни автомобилни гуми.

Сравнете до 4 продукта:

от 1301
преглед на още 20
от 1301
Е платена реклама
Върнете се в началото