Избрани филтри

Гуми Tigar

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Покажи всички

Етикетиране на ЕС

към

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Среден преглед на теста

към

Ценова категория


Гумите на Tigar се произвеждат в Сърбия. Производителят на гуми произвежда в тази държава. От няколко години Tigar работи съвместно с компанията Michelin. Резултатът е висококачествени и евтини гуми за многостранна употреба.

Tigar изпълнява всички стандарти за сигурност на Европейския съюз

Още през 1930 г. компанията Tigar започна да произвежда гуми. Компанията бързо постигна успехи. Двадесет години след това бе основан първият завод за гуми. Оттогава гумите Tigar се разработват и произвеждат в Пирот. Оттам те се изнасят в Европейския съюз. Изгодните цени и доброто качество помагат за постоянно увеличаващото се предпочитание на гумите на Tigar. Необходимото ноу-хау на Tigar е осигурено от друг производител. Компанията Michelin от няколко години взима участие в разработката на гумите на Tigar. Резултатът е още по-добри гуми, които предлагат повече сигурност и комфорт при пътуване. Гумите наTigar имат дълга история и високо качество на ниски цени. Можете да намерите много модели на гуми от този производител на Reifen.de.

Гуми на изгодни цени за всички годишни сезони

С гумите на Tigar пътувате сигурно, на изгодна цена. Сръбският производител предлага висококачествени модели на гуми, произведени съвместно с компанията Michelin.. За доброто качество и за изгодната цена говорят и летните гуми Tigar SIGURA. Те имат много добри свойства за сигурно пътуване по мокри и сухи улици. Профилните блокове са оптимално позиционирани, така че опасността при аквапланинг е намалена до минимум. Те са тихи и с малко съпротивление, което осигурява икономично шофиране. Но разработването на гуми на Tigar не се ограничава само до гуми за леки автомобили. Моделът гуми Tigar CARGO SPEED е изгодно и икономично решение за транспортери. Тези гуми за транспортери отговарят на всички стандарти на Европейския съюз. Те са много стабилни и при мокри улици, а и допринасят за прецизно управление. Тези гуми на Tigar са и безшумни.

Производителят Tigar инвестира много за разработката на гуми. Съвместната работа с Michelin е допълнително предимство за доказаното качество на гумите на Tigar. Въпреки всичко това, автомобилните гуми на Tigar могат да бъдат купени много изодно на Reifen.de.

 

Няма повече продукти, отговарящи на търсенето Ви.

В момента този магазин няма налични оферти

Сравнете до 4 продукта:

от 76763
преглед на още 20
от 76763
Е платена реклама
Върнете се в началото