Избрани филтри

Гуми Syron

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Покажи всички

Етикетиране на ЕС

към

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Среден преглед на теста

към

Ценова категория


Компанията Syron е международен производител на мощни, спортно-ориентирани гуми за всекидневна употреба за леки коли от малък, среден и голям клас и спортни леки коли.

Syron съчетава всекидневна употреба и автомобилни състезания

От 25 години Syron работи за развитието и производството на висококачествени гуми и затова използва познанията си за автомобилния спорт. От 2011 г. гумите на Syron се употребяват успешно в плаващи моторни спортове. През 2012 г. благодарение на съвместната работа с екипа на договорния партньор Gräff , постигна второ място в Tuner GP Drift-Challenge. Компанията Syron се доказа и като производител на гуми за камиони. През 2010 г. списанието AutoBild присъди на Syron RACE 1 Plus наградата за сигурност при аквапланинг в завой. Гумите на Syron се отличават със специфична силиконна смес за гуми, изключителна издръжливост и манипулиране по мокър и сух път, висока твърдост и стабилност. Асиметричният профил на гумите позволява комфортно пътуване, бързина и безшумност.

Гуми от Syron

За камиони производителят предлага летни, зимни и всесезонни гуми. Летните гуми на Syron RACE 1 Plus с асиметричен профил се отличават с изключителна издръжливост при мокър и сух път, оптимална стабилност и са безшумни. Зимните гуми Everest 1могат да бъдат карани по хлъзгави и заснежени пътища. Специалните ламелни гуми, осигуряват стабилност и по-къс спирачен път. Всекидневните зимни гуми SYRON 365 Days осигуряват надежност при всякакви метеорологични условия. С гумите за спортни автомобили и 4x4 летни и зимни гуми, Syron също може да предложи сигурно пътуване и спортен дух при пътуване по неравен терен.

Доволни клиетни, сигурност при пътуване, спортен дух и комфорт - Syron си поставя тези цели като производител на гуми в областта на ултрависока производителност.

 

Няма повече продукти, отговарящи на търсенето Ви.

В момента този магазин няма налични оферти

Сравнете до 4 продукта:

от 76763
преглед на още 20
от 76763
Е платена реклама
Върнете се в началото