Избрани филтри

Гуми Petlas

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Покажи всички

Етикетиране на ЕС

към

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Среден преглед на теста

към

Ценова категория


Petlas: Качество, одобрено от военните

Производителят на гуми Petlas се намира в Турция. Много години компанията функционираше в Турция, а не в чужбина, защото продукцията ѝ бе предназначена за военните. Сега клиентите са облагодетелствани, защото войниците са получили „най-високо качество“, което маже да се усети и в гумите за цивилни клиенти.

Профил на компанията Petlas

Компанията Petlas бе основана през 1976 г. Първите гуми на Petlas, които бяха пуснати на пазара, бяха предназначени за самолетите на турските авиолинии. Моделите бяха толкова качествени, че компанията реши да се опита да произвежда и гуми за леки автомобили на пазара на моторни превозни средства. „Черното злато“ от Турция бързо се установи в цяла Европа. Също така в Северна Америка гумите на Petlas станаха много предпочитани. Сега компанията предлага пълен асортимент гуми на Petlas и осигурява освен гуми за леки автомобили, също и гуми за камиони, за спортни автомобили и леки транспортери.

Високо качество: търговската марка на гуми Petlas

Още от времето, когато компанията беше изключителен доставчик за военните възникна нещо, което и досега е търговска марка на Petlas: „Високо качество“ за всички продукти. Военните в Турция по принцип приемат продукти само ако са напълно доволни от тях. За да се гарантира това, за всички гуми Petlas въведе система за управление, която гарантира, че качеството е привлекателно. Сега който избира например летни гуми на Petlas, може да бъде сигурен, че те са с най-добро качество.

Гумите на Petlas имат високо качество. Това се осигурява от специална програма, която бе въведена от турската компания, за да задоволи нуждите на военните. Това важи и за всички граждански оферти. Тъй като цените на продуктите в Турция са по-ниски, отколкото в Европа, цените на гумите Petlas са по-евтини, отколкото на моделите, произведени в Европа.

Няма повече продукти, отговарящи на търсенето Ви.

В момента този магазин няма налични оферти

Сравнете до 4 продукта:

от 76763
преглед на още 20
от 76763
Е платена реклама
Върнете се в началото