Избрани филтри

Гуми Nokian WR D3

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Етикетиране на ЕС

към

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Ценова категория

Под името Nokian WR D3, едноименният финландски производител рекламира зимни гуми, които гарантират дълъг живот и надежни драйвери. Гумите са надежни и с отлично качество. Те могат да бъдат употребявани за малки и средно големи леки автомобили като лимузини.

Nokian WR D3: за производителя

Моделът на гуми Nokian, WR D3 е произведен от ковачницата на финландсия производител на гуми Nokian, който произвежа не само зимни, но и летни гуми. Често те носят и думата "Renkaat" в името си. Думата означава „гуми“. Името на производителя на гуми произлиза от родния град на компанията, Nokia. Същото име има и известният проиводител на мобилни телефони, който също се намира в този град. Компанията Nokian си е спечелила репутация в Европа като един от най-добрите производители на гуми за студено време.

За Nokian WR D3

Гумите Nokian, WR D3 са зимни гуми, които съответстват на размерите на превозните средства. Те са с размери на диаметъра от 175 мм до 225 мм. Големият размер се познава по наставката "XL". Гумите са радиални и са класирани според съпротивлението им при въртене, съгласно новата таблица на Европейския съюз в категория C. В дъждовно време сцеплението на гумите остава непроменено. И двете спецификации са много добри за гуми в този ценови диапазон.

От няколко години, в Германия по правило се купуват гуми за сняг. Естествено, хората искат да купят гуми с възможно най-дълъг живот, които вървят без проблеми, без да трябва да похарчат много пари. Гумите на Nokian, WR D3 са отлични за тази цел.

Сравнете до 4 продукта:

от 49
преглед на още 20
от 49
Е платена реклама
Върнете се в началото