Избрани филтри

Гуми Nokian WR D3

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

лв
към
лв

Етикетиране на ЕС


към

Под името Nokian WR D3, едноименният финландски производител рекламира зимни гуми, които гарантират дълъг живот и надежни драйвери. Гумите са надежни и с отлично качество. Те могат да бъдат употребявани за малки и средно големи леки автомобили като лимузини.

Nokian WR D3: за производителя

Моделът на гуми Nokian, WR D3 е произведен от ковачницата на финландсия производител на гуми Nokian, който произвежа не само зимни, но и летни гуми. Често те носят и думата "Renkaat" в името си. Думата означава „гуми“. Името на производителя на гуми произлиза от родния град на компанията, Nokia. Същото име има и известният проиводител на мобилни телефони, който също се намира в този град. Компанията Nokian си е спечелила репутация в Европа като един от най-добрите производители на гуми за студено време.

За Nokian WR D3

Гумите Nokian, WR D3 са зимни гуми, които съответстват на размерите на превозните средства. Те са с размери на диаметъра от 175 мм до 225 мм. Големият размер се познава по наставката "XL". Гумите са радиални и са класирани според съпротивлението им при въртене, съгласно новата таблица на Европейския съюз в категория C. В дъждовно време сцеплението на гумите остава непроменено. И двете спецификации са много добри за гуми в този ценови диапазон.

От няколко години, в Германия по правило се купуват гуми за сняг. Естествено, хората искат да купят гуми с възможно най-дълъг живот, които вървят без проблеми, без да трябва да похарчат много пари. Гумите на Nokian, WR D3 са отлични за тази цел.

Сравнете до 4 продукта:

от 28
преглед на още 8
от 28
Е платена реклама
Върнете се в началото