Избрани филтри

Гуми Kumho

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Покажи всички

Етикетиране на ЕС

към

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Среден преглед на теста

към

Ценова категория

Гуми на Kumho: специалистът, когато става думи за гуми

Компанията за гуми Kumho е наследник на сеулската Kumho Tire Company, която беше основана през 1960 г., а днес принадлежи към световните водещи компании за производство на гуми. Над 11 000 служители разработват, произвеждат и продават световноизвестните гуми на Kumho, които са предназначени основно за леки автомобили, камиони и транспортери в Азия и има центрове за развойна дейност в Азия, Европа и Северна Америка. Европейския концерн на производителя има седалище в Офенбх на Майн.

Производителят на оргинално оборудване Kumho

Корейската компания е представена както в целия свят, така също и в Германия като производител на оригинално оборудване. В Германия, Mercedes-Benz, Opel и VW разчитат на гумите на Kumho (клас A Mercedes, Opel Antara, VW Polo). В Корея всички известни производители на автомобили оборудват новите си автомобили с гуми на Kumho като например Kia, Hyundai и SsangYong! Компанията постоянно установява нови контакти в цял свят, за да развива сферата си на дейност. В Германия през последните години компанията Kumho присъства в значителна степен, след като премина многобройни тестове за качество на Premium производител. Към иновациите ѝ принадлежат гумите RunFlat, както и първите в света UHP и 32 инчови гуми. В областта на рали спорта Kumho е сключила договор за изключителни права с Формула 3 през 2012 г., а победителят в LMP2 клас от състезанието 24 часа от Ле Манс караше с гуми на Kumho.

Асортимент на гумите Kumho

В областта на асортимента на гуми за леки автомобили Kumho предлага и нов модел на Ecsta LE Sport в серия KU39, който е нова разработка на гуми с ултрависоко качество. При тестовете за движение по мокър и сух път той се представи изключително добре и беше подобрен с най-новата каучукова смес за протектори Silica и със защита на фланеца. При размери 16 - 20 инча, Ecsta LE Sport е предназначен специално за спортни автомобили и за автомобили среден до висок клас. Моделът Ecsta SPT KU31 са гуми с ултрависоко качество на протектора и TUV сертификат, свойствата му при аквапланинг са тествани, което беше отразено в списание AutoBILD преди много години в Тест 11/07 с оценка от теста „образцов“. Ecsta HM KH31 има асиметричен профил, той е много тих и с него се пътува удобно и е предназначен за компактни автомобили и автомобили среден клас. Компанията Kumho предлага зимни гуми в серия I`ZEN, Izen KW27 и Izen KW23 в различни варианти за различни класове превозни средства.

Гуми Kumho – качество от Южна Корея до Германия

Сравнете до 4 продукта:

от 2659
преглед на още 20
от 2659
Е платена реклама
Върнете се в началото