Избрани филтри

Гуми Kenda

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Покажи всички

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Среден преглед на теста

към

Гуми на Kenda – добро качество за малко пари

Компанията Kenda е компания, която се е специализирала в производство на различни видове автомобилни гуми. За моторни превозни средства и за спортни коли тя предлага богат асортимент с високо качество.

Водещ производител на гуми на световно ниво

Компанията Kenda е водещият производител на гуми на световно ниво. Освен разработване на автомoбилни гуми и гуми за мотоциклети, производителят е с добро име и в производството на гуми и ремъци за велосипеди. Развитието на продуктите и производството са с най-високо качество. Компанията винаги се опитва да запази конкурентни цени на висококачествените си продукти.

Изгодни цени на висококачествени продукти

Гумите на Kenda са с много високо качество, а цените им са в рамките на средните цени за гуми на превозни средства. При производството на летни и зимни гуми, както и при гуми за оф-роуд пътувания и за мотоциклети, компанията Kenda е производител с високи изисквания за сигурност и надеждност, в съчетание с конкурентни цени. Kenda положи много усилия за развитието на продуктите си. Името Kenda е едно от водещите имена в света в областта на автомобилните гуми и водачите на леки коли, мотоциклетистите и велосипедистите избират висококачествените продукти на Kenda. Също така Kenda е една от водещите компании в областта на развитие и производство на ремъци за велосипеди.

Kenda – името означава висококачествени и дълготрайни гуми, които са в сегмента на средни и ниски цени. Развитието, производството и продажбите на гумите на Kenda се отличават с това, че могат да предложат на клиентите висококачествени стоки на изгодни цени. Същото важи и за гумите за велосипеди.

 

Сравнете до 4 продукта:

от 894
преглед на още 20
от 894
Е платена реклама
Върнете се в началото