Избрани филтри

Гуми BF Goodrich

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

лв
към
лв

Марка

Покажи всички

Етикетиране на ЕС


към

Среден преглед на теста

към

Американският производител на гуми BF Goodrich, със седалище в гр. Шарлот (Северна Каролина), е една от новаторските компании в този сектор. Компанията BF Goodrich предлага богат асортимент гуми, специално гуми за леки автомобили за частни клиенти.

История на компания с много успехи и новаторски решения

Компанията BF Goodrich има развиваща се история. Тя е основана През 1870 г. като първата компания за производство на гуми в САЩ. През 1896 г. BF Goodrich беше първата компания - производител на гуми в американската история. Оттогава досега, в BF Goodrich бяха въведени много новаторски решения, като например, производство на първите камерни гуми и радиални гуми в САЩ. Компанията има много успехи в рали състезанията. Например Себастиян Лоб, който с гуми на BF Goodrich спечели Световния рали шампионат през 2006 г., както и всички победители в световноизвестното рали Дакмар след 2002 г., също с гуми на BF Goodrich.

Висококачествени автомобилни гуми за всякакви метеорологични условия

Компанията BF Goodrich предлага оферти основно в сектора на частни клиенти. Американската компания - производител на гуми, произвежда освен летни и зимни гуми за леки автомобили, така и гуми с двойно предаване за спортни автомобили, а също и гуми за лек транспорт. Летните гуми за всички видове леки автомобили могат да се използват при улично движение и при състезания. Те предлагат изключителна сигурност и прецизно управление. При зимни метеорологични условия като сняг, лед и кал BF Goodrich предлага зимни гуми за добро и сигурно управление на лекия автомобил. С гумите 4x4, е осигурено добро сцепление на всякакви повърхности.

С гуми на дългогодишната компания BF Goodrich, са оборудвани автомобили за улично движение и състезателни автомобили. Те предлагат добър комфорт при пътуване и сигурност при всякакви метеорологични условия. Гумите на компанията BF Goodrich са преминали успешно многобройни тестове.

Сравнете до 4 продукта:

от 536
преглед на още 20
от 536
Е платена реклама
Върнете се в началото