Избрани филтри

Гуми BF Goodrich

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Покажи всички

Етикетиране на ЕС

към

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Среден преглед на теста

към

Ценова категория

Американският производител на гуми BF Goodrich, със седалище в гр. Шарлот (Северна Каролина), е една от новаторските компании в този сектор. Компанията BF Goodrich предлага богат асортимент гуми, специално гуми за леки автомобили за частни клиенти.

История на компания с много успехи и новаторски решения

Компанията BF Goodrich има развиваща се история. Тя е основана През 1870 г. като първата компания за производство на гуми в САЩ. През 1896 г. BF Goodrich беше първата компания - производител на гуми в американската история. Оттогава досега, в BF Goodrich бяха въведени много новаторски решения, като например, производство на първите камерни гуми и радиални гуми в САЩ. Компанията има много успехи в рали състезанията. Например Себастиян Лоб, който с гуми на BF Goodrich спечели Световния рали шампионат през 2006 г., както и всички победители в световноизвестното рали Дакмар след 2002 г., също с гуми на BF Goodrich.

Висококачествени автомобилни гуми за всякакви метеорологични условия

Компанията BF Goodrich предлага оферти основно в сектора на частни клиенти. Американската компания - производител на гуми, произвежда освен летни и зимни гуми за леки автомобили, така и гуми с двойно предаване за спортни автомобили, а също и гуми за лек транспорт. Летните гуми за всички видове леки автомобили могат да се използват при улично движение и при състезания. Те предлагат изключителна сигурност и прецизно управление. При зимни метеорологични условия като сняг, лед и кал BF Goodrich предлага зимни гуми за добро и сигурно управление на лекия автомобил. С гумите 4x4, е осигурено добро сцепление на всякакви повърхности.

С гуми на дългогодишната компания BF Goodrich, са оборудвани автомобили за улично движение и състезателни автомобили. Те предлагат добър комфорт при пътуване и сигурност при всякакви метеорологични условия. Гумите на компанията BF Goodrich са преминали успешно многобройни тестове.

Сравнете до 4 продукта:

от 1335
преглед на още 20
от 1335
Е платена реклама
Върнете се в началото