Избрани филтри

Гуми 215 45 R17

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Покажи всички

Етикетиране на ЕС

към

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Среден преглед на теста

към

Ценова категория


215 45 R17 – сигурни гуми за превозни средства от среден, висок и луксозен клас автомобили

Гуми с размер 215 45 R17 са предназначени за спортни автомобили, лимузини, комбита, купета и кабриолети. Но гумите с размер 215 45 R17 са най-добри за бързо пътуване по магистрали.

215 45 R17 – точни високо-скоростни гуми

Гуми с размер 215 45 R17 са предназначени за високи скорости. От етикета на гумите може да се види, че те са широки 215 мм, а първите три цифри от данните на гумите са ширината на напречното им сечение. Гумите с такава ширина се характеризират с точност при шофиране на писта и с отлични характеристики при управление. Широката повърхност на гумите осигуряват добър профил при аквапланинг, което се доказва от гумите на Toyo, PROXES T1R. Втората стойност от данните на гумите показва височината на профила им в проценти. Гуми с височина на профила от 45 процента, са нископрофилни гуми. Малкото им съпротивление при въртене позволява ефективно пътуване с минимален разход на гориво при високи скорости.

Бързи гуми за всякакво време

Стойността на височината на профила завършва с R, което означава „радиални гуми“. Почти всички ново-произведени гуми са радиални гуми. Диагоналните гуми все още се употребяват при стари превозни средства. Радиалните гуми имат много преимущества, като например стабилна сила при завиване и по-малко износване. Стойността след R е диаметърът на джантата. От данните на гумите може да се види, че диаметърът на джантата е 17 инча. Гуми с размери 215 45 R17 предлагат голяма сигурност и при сняг. Като много добри гуми за сняг при тестове са се доказали зимните гуми на Pirelli, SOTTOZERO с такива размери.

Гумите с размери 215 45 R17 са много мощни. Висококачествени са спортните зимни гуми на Dunlop, SP Winter Sport M3, които привлякоха внимание при тестовете поради много краткия си спирачен път.

Сравнете до 4 продукта:

от 451
преглед на още 20
от 451
Е платена реклама
Върнете се в началото