Continental ще бъде доставчик на гуми за новия Volkswagen

Хановер, 14 ноември 2019 г. - Гумите Continental ще бъдат фабрично монтирани към наскоро представения Volkswagen ID.3. Volkswagen одобри 18 и 19-инчови джанти за летни и зимни гуми. Лятната гума EcoContact 6 и зимният специалист WinterContact TS 850 P са адаптирани да отговарят на конкретните изисквания на ID.3.

Като електрически автомобил, ID.3 ще се движи с гуми с ниско съпротивление при търкаляне, които пестят енергия, за да се осигури максималния възможен диапазон между зарядите; с нисък шум от гумата/пътя за удобство на пътниците и с аеродинамичен дизайн на страничния борд, които помагат на аеродинамичното съпротивление да бъде сведено до минимум.

Летните и зимните гуми също така са с технология ContiSeal. ContiSeal автоматично и надеждно затваря спуквания с диаметър до пет милиметра в протектора на гумите, с което елиминира приблизително 90 процента от всички спуквания. Корпорацията Continental също така снабдява бордовия сървър, който предоставя свързаност на електрическите ID. модели на Volkswagen.

Източник - Continental.bg

Абонирайте се за нашия бюлетин

Отговор до: {{replyComment.author}}
Всички полета са задължителни
Коментарът бе изпратен успешно

Върнете се в началото