Spring Classic, 18-20 май

Влюбените в ретро автомобилите очакват това събитие с нетърпение - шоуто Spring Classic. Събитието е насрочено за 18-20 май и ще се проведе съвсем скоро. Spring Classic е състезание с ретро автомобили, което събира най-невероятните и чудати ретро автомобили от 70-те, 80-те и 90-те г. Ако обичате автомобили и нямате планове за 18-20-ти май, определено трябва да си закупите билет за събитието Spring Classic още сега, за да не пропуснете състезанието.

Шоуто ще съчетае две невероятни места за състезания с мотоциклети и изложение на стари автомобили. Събитието ще обхване исторически изложения на мотоциклети, които ще представят по-голям брой хубави мотори в сравнение с тези от 2017 година. Историческата мотоциклетна зона ще се превърне в място, където ще се показват стари моторни табели и стари запомнящи се неща, свързани със състезанието. То ще включва и награди за мотор с най-добър външен вид, както и за най-бърз мотор.

Какво знаете за Spring Classic?

Spring Classic е шоу-състезание за ретро автомобили, което стартира през 2013 г. и стана изключително успешно. То представя ретро автомобили над 20-годишна възраст и се провежда на места, свързани с моторния спорт и неговата история. Организаторите на събитието подготвят маршрути, отчитайки състоянието на пътищата на избраното място. На всички участници се предоставя маршрутна книга, която съдържа информация за всички маршрути за цялото събитие. Ако участниците, обаче, искат да се отклонят от предварително начертаните маршрути, те са свободни да направят това.

Mazda Laguna Seca - точното място за автомобилни състезания

Spring Classic се провежда в Mazda Laguna Seca. Мястото се счита за неразделна част от района Монтерей, защото предлага чудесни места за международни състезания. Може да се изненадате, но това място не използва инвестиционен капитал, за да подобри възможностите. Всичко се прави за сметка на онези, които се възползват от подобряването на местните съоръжения. Така се оказва, че това е най-доброто място за организиране на шоуто Spring Classic - уикенд за ретро автомобили, който кани всички истински фенове на автомобили.

Участниците в Spring Classic

Spring Classic е възможност да видите уникални състезателни автомобили в рамките на един уикенд. Един от най-интересните участници е 1966-1972 Trans-Am 2.5 литра.

Серията Trans-Am е разработена през 1966 г. от спортния автомобилен клуб на Америка. Дружеството е известно също като "Трансамерикански седан шампионат". С времето поредицата промени няколко пъти името си. Някои имена по някакъв начин са били свързани със спонсорите им, а други - не. Заслужава да се отбележи фактът, че през 2017 г. една от най-известните и уважавани марки гуми Pirelli става изключителен доставчик на Серията Trans Am. Производителят на гуми също става спонсор на състезанията. Промяната в гумите Pirelli P Zero повлия благоприятно скоростта и времето за обиколка. Сред другите състезателни групи, които ще вземат участие в шоуто, ще видите Формула Атлантик, Формула Б и Формула С, състезателни автомобили, Формула Форд, Can-AM и др.

Nitro Revival – едно запомнящо се събитие

Nitro Revival със сигурност е едно от най-очакваните пролетни събития. То ще предостави невероятно шоу, което със сигурност няма да искате да пропуснете. Nitro Revival и страхотните му коли ще бъдат доставени на полуостров Монтерей, за да напомнят за историята на старите класически състезателни автомобили. Посетителите ще имат чудесната възможност да видят голям брой ретро автомобили и обновени нитро-метанови превозни средства. В допълнение те ще имат и шанса да видят на живо изтъкнати състезатели, които също ще дойдат на шоуто. Nitro Revival е планирано за втория ден от събитието - 19 май. То ще осигури интересни дейности, включително спортни дейности и изложения.

Шоуто връща към живот най-добрите дни на дизеловите двигатели. Това е мястото, където историята се завръща във вид на реставрирани автомобили, изглеждащи съвсем като нови. Състезателите казват, че това е уникално събиране на състезатели от различни епохи. Кой знае, може дори да имате възможност да седнете в някоя от тези коли. Снимането е гарантирано. Посетителите ще имат възможността да видят огромен брой класически стрийт род и хот род. Организаторите заявяват, че са подготвили нещо специално за посетителите на шоуто. За да сме по-точни, събитието в събота ще завърши с масов старт. Само си представете ревящият звук на класическите превозни средства. Това е звукът, който може да се чуе навсякъде по хълмовете на живописния полуостров Монтерей. Стив Гибс - продуцент на шоуто Nitro Revival, казва, че Nitro Revival е нестандартно автомобилно шоу. Уникални автомобили са събрани от цяла Америка и Канада, за да отбележат деня с ретро състезания. Laguna Seca се смята за най-доброто място за организиране на Nitro Revival и за възможно най-добро преживяване. Не е нужно да казваме, че шоуто ще прибави специален състезателен елемент към шоуто Spring Classic като цяло. Историята на състезанията с ретро автомобили е богата и ярка. Има много неща и събития, които ще оживеят, за да ни напомнят какво е било в предходните години. Без съмнение Монтерей е една от най-добрите дестинации за това.

Nitro Revival кани всеки да стане част от едно невероятно тридневно събитие. 11-те групи от около 200 исторически спортни и състезателни автомобили, които ще се състезават по дългия 2,238 мили маршрут с 11 завоя по време на Spring Classic са от 1966-74 Can-Am до 1974-94 ретро коли, както и изложения с исторически мотоциклети. Гил Кампбел, заемащ поста заместник-председател и отговарящ за събитията в Mazda Raceway, е убеден, че онези, които много харесват старите автомобили, дейности и забавления, ще се насладят на времето, прекарано на събитието. Бъдете сигурни, че Nitro Revival има какво да предложи на посетителите от всички възрасти, без значение дали сте фенове на спортни и състезателни автомобили или на исторически мотоциклети и мощни състезателни ретро автомобили. Уверете се, че вече имате билет, за да не пропуснете събитието.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Отговор до: {{replyComment.author}}
Всички полета са задължителни
Коментарът бе изпратен успешно

Върнете се в началото