Избрани филтри

Автомобилни Летни гуми Silverstone

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Покажи всички

Етикетиране на ЕС

към

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Среден преглед на теста

към

Ценова категория


Известният производител на гуми Silverstone произвежда едни от най-често използваните гуми за мотоциклети. Но това не е негова собствена търговска марка. Той е един от лидерите на пазара за развитие на автомобилни гуми, които предлагат най-висок стандарт за сигурност и комфорт при пътуване при дъждовен и топъл климат.

Silverstone – подвиг от инженерингови проучвания

Политиката за визия на малайзийския производител е изпреварила много други производители на гуми. Той вече знае утрешните потребности на потребителите. Следователно едва ли има гуми, които да не са във фокуса на разработка от инженерите в Silverstone. Компанията предлага, например, стоманени радиални гуми и нископрофилни гуми. С разработката на гуми за неравен терен и гуми за автомобили, Silverstone отдавна е един от успешните производители и затвърждава позицията си в Европа.

Много добри до добри резултати на тестове на летни гуми на Silverstone

Едни от летните гуми на Silverstone с много добри и добри резултати на тестове са Kruizer NS 500. Гумите за камиони са специализирани за шофиране по улиците през лятото, но и при мека зима. Симетрията на дизайна на протектора позволява тихо и приятно пътуване по сухи и мокри улици. Силиконовата технология Микро бета позволява на Silverstone Kruizer NS 700 отлично сцепление. В същото време се намалява съпротивлението при въртене. По този начин автомобилът пътува по-тихо и по-приятно. Също така е по-защитена околната среда. При мокър път синусоидалната и симетрична шарка на протектора гарантира максимално сцепление и тихо пътуване, като 3 основни жлеба осигуряват изтеглянето на вода. Освен това и други летни и зимни гуми на Silverstone предлагат висок стандарт на сигурност и много добро пътуване.

За ентусиазираните водачи на автомобили, производителят на гуми Silverstone предлага най-голям комфорт и сигурност на гуми за всички годишни сезони.

 

Няма повече продукти, отговарящи на търсенето Ви.

В момента този магазин няма налични оферти

Сравнете до 4 продукта:

от 26348
преглед на още 20
от 26348
Е платена реклама
Върнете се в началото