Гуми Bridgestone DriveGuard Winter

Крият се отстрани на пътя. Стоят в средата на шосето. Просто очакват да Ви спрат от движение и да направят живота Ви труден. Възникват много видове спуквания на гума и е въпрос на време да Ви се случи и на Вас. Благодарение на гумите DriveGuard на Bridgestone няма причина за притеснение. Проектирана за всички леки автомобили, иновативната технология DriveGuard на Bridgestone позволява да запазите контрол след спукване на гума и безопасно да продължите да шофирате до 80 км със скорост до 80 км/ч, докато стигнете до място, където безопасно да ремонтирате или смените гумата. DriveGuard на Bridgestone е идеалният спътник за почти всяка ситуация на пътя – помагайки да останете в безопасност и позволявайки да продължите пътуването си без да губите време и без притеснения.

Представете си какво е да шофирате, когато внезапно индикаторът за налягане на гумите на контролното табло светва. Само преди момент сте минали върху пирон и сега гумата Ви губи налягане. Гумите DriveGuard на Bridgestone са проектирани специално така, че да могат да понесат такова спукване и да Ви позволят да останете в движение. Техните поддържащи, здраво подсилени странични стени спомагат за това да се гарантира, че ще останете в движение и поддържат цялата маса на Вашия автомобил. Благодарение на нашия патентован високотехнологичен Cooling Fin дизайн, гумите DriveGuard на Bridgestone преразпределят нагряването и триенето след спукване на гума така, че да можете да продължите да шофирате до 80 км дори след пълна загуба на въздушно налягане в гумата. За разлика от конвенционалните гуми, с DriveGuard на Bridgestone ще сте способни за запазите контрол върху автомобила. Можете да продължите да шофирате безопасно до 80 км със скорост до 80 км/ч, докато стигнете мястото, за където пътувате или безопасно място, където да подмените гумата.

НЕЗАВИСИМО ОТ ВИДА НА СПУКВАНЕТО, С DRIVEGUARD НА BRIDGESTONE ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СТЕ В ДВИЖЕНИЕ

Зимните гуми DriveGuard Winter спомагат да се защитите срещу всички видове спуквания на гуми, които се крият по зимните пътища. Независимо дали остро парче стъкло ще пререже външния ръб или остър пирон ще пробие центъра на протектора – DriveGuard на Bridgestone помага да продължите да шофирате до 80 км със скорост до 80 км/ч.

СИСТЕМА ЗА СЛЕДЕНЕ НА НАЛЯГАНЕТО НА ГУМИТЕ (TPMS)

TPMS е електронна функция, предназначена да следи въздушното налягане вътре в гумата. Системата след това предава сигнал на приемник в автомобила. Ако налягането спадне под определено зададено ниво, върху бордовия дисплей на автомобила се появяват предупредителни съобщения за водача

Абонирайте се за нашия бюлетин

Отговор до: {{replyComment.author}}
Всички полета са задължителни
Коментарът бе изпратен успешно

Върнете се в началото