Тракторното земеделие и договарянето в сектора пред сериозна промяна

Nokian Concept Tyre слага начало на нова ера

Променящата се сфера на развитие на тракторното земеделие и договарянето в сектора се нуждае от пионери. Новата гума с визия за бъдещето Nokian Concept Tyre от Nokian Heavy Tyres представя новата ера в работата с трактори в земеделието. Съчетавайки сцепление върху меки почви и издръжливост по пътищата, тя създава нови възможности за дребния земеделски бизнес.

Целият селскостопански бизнес е на ръба на нова ера. Разходите за дребното земеделие се увеличават и субсидиите намаляват или стават несигурни. Земеделските производители са изправени пред необходимост от разнообразяване на оперативните си възможности, като имат възможност за сключване на договори за по-малки по мащаб услуги.

Тенденцията е от специализация към обобщаване и диверсификация 

Това е оформяло и ще продължи да оформя търсенето на нов вид оборудване, включително издръжливи гуми за многократна употреба, които дават възможност за по-гъвкаво и рентабилно приложение на тракторите.

Новата гума Nokian Concept Tyre е специално създадена, за да осигури гъвкава и рентабилна работа. Тя предлага надеждност и дълъг експлоатационен живот, а нейната шарка на протектора прави възможна подвижността върху всякакви терени и с по-тежки товари.

Каним Ви да се запознаете с новата гума Nokian Concept Tyre заедно с широката гама на Nokian Heavy Tyres, която осигурява на фермерите по целия свят възможност за работа от груби полета до скалисти терени.

Nokian Heavy Tyres
www.nokiantyres.com/heavy

За Nokian Tyres

Nokian Tyres plc е основана през 1988 г., а корените на компанията могат да се проследят чак до 1898 г., когато е основана Suomen Gummitehdas Oy – финландска фабрика за гуми. Компанията е най-северният производител на гуми в света, чиято цел е да подпомага и улеснява безопасното шофиране при тежки условия. Компанията произвежда иновативни гуми за леки автомобили, камиони и тежки машини, подходящи за гористи или заснежени местности и региони с предизвикателни условия за шофиране през различните сезони.

През 2015 г., за компанията работят близо 4 400 души, като нетните ѝ продажби възлизат на около 1,4 милиарда Евро. Акциите на Nokian Tyres се търгуват на Хелзинкската фондова борса. Производствените бази се намират във Финландия и Русия. В централата, която се намира в Nokia, Финландия, се осъществява централизираното разработване на продуктите с помощта на тестове и прототипи. Заводите на Nokian Tyres произвеждат автомобилни и тежкотоварни гуми и рециклират материали за гуми на камиони. Съгласно изискванията на компанията, всички продукти се разработват и произвеждат с цел устойчивост, безопасност и екологичност през целия им жизнен цикъл.

Повече информация за Nokian Tyres може да откриете на адрес: www.nokiantyres.com

Абонирайте се за нашия бюлетин

Отговор до: {{replyComment.author}}
Всички полета са задължителни
Коментарът бе изпратен успешно

Върнете се в началото