Избрани филтри

Гуми Vredestein

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Покажи всички

Етикетиране на ЕС

към

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Среден преглед на теста

към

Ценова категория

Който търси ново училище за автомобила си, гордият производител предлага избор, повече от всякога. Има качествени гуми, но човек не трябва да се разорява, когато ги купува. Търсенето на гуми за автомобил не е толкова лесно, защото то обещава търсене на малко по-скъпи гуми с по-дълъг живот на летни, зимни и всесезонни гуми. Производител на гуми, който произвежда качествени гуми над 100 години е компанията Vredestein.

Гуми с профил!

Холандският производител със седалище в Еншеде, гарантира освен за високотехнологичната каучукова смес за гуми, също и за профила на гумите си Vredestein. Този профил е създаден преди много години от италианския промишлен инженер Гуижиаро и се предлага в качествени модели като Ultrac, Wintrac и Quatrac. Обикновеният производител на гуми проектира профила на гумите си с три радиуса. Не и Vredestein. Например, Premium гумите Ultrac Vortizum са с четири радиуса, което позволява по-голяма контактна повърхност и по-добро разпределение на налягането. Резултат: повече сцепление с влажна повърхност, меко возене при завой, по-добра спирачна ефективност и по-добро управление на превозното средство. Това е потвърдено от отчетите на тестовете и в оценките от тестовете.

Най-добри оценки за сигурност!

Опитът на производителя Vredestein е пренесен върху всички предлагани размери и модели гуми. А те са много. Налични са много размери за всички възможни диаметри джанти и размери в инчове. Например в цял свят се продава размер на гуми за лек автомобил 225 / 45 R17 91V. За всички превозни средства на колела, компанията Vredestein предлага подходящите гуми, като започнем от гуми за велосипеди, през гуми за леки автомобили, до гуми за Формула 1. Независимо дали това са всесезонни, летни, зимни или специални гуми: Vredestein има оптималните гуми. При тестовете за гуми, които са проведени от ADAC, холандският производител винаги получава добри оценки.

Качеството се заплаща чрез дълготрайност и допълнителна сигурност при пътуване. Качествените гуми на Vredestein дават решаващите сантиметри в спирачния път и предпазват от сблъсък – затова по-добре е да не пестите.

Сравнете до 4 продукта:

от 1614
преглед на още 20
от 1614
Е платена реклама
Върнете се в началото