Избрани филтри

Гуми Uniroyal

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Покажи всички

Етикетиране на ЕС

към

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Среден преглед на теста

към

Ценова категория

Гуми на Uniroyal – качество, произведено в Германия

Компанията Uniroyal е синоним на гуми за дъждовно време, а от 1979 г. тя е компания на германската компания Continental AG, първият производител на Premium гуми. Компанията е основана от белгийската компания за производство на гуми Englebert, която от 1895 г. произвежда гуми и други продукти за компанията Continental. В края на 1950-те години Englebert се сля с американската компания за гуми Uniroyal Inc.

По мокри улици, у дома

В началото на 1960-те години Uniroyal Inc. разработи гуми, които могат да се използват в дъждовно време. Профилът на гумите е оптимизиран специално за оттичане на вода и позволява кратък спирачен път при аквапланинг. Със закупуването на европейски активи, Uniroyal Inc. закупи Continental, също търговска марка на успешни гуми за дъжд. След края на 1970-те години технологията на гумите на Uniroyal се разработва изключително от Continental.

Гуми с висока производителност за леки автомобили

Чрез отделите си за развойна и научна дейност компанията Continental се уверява, че гумите имат първокласно представяне по сух и мокър път и енергийна ефективност. При тестовете гумите на Uniroyal са с оценки „препоръчано“ до „специално препоръчано“ за спортни автомобили от среден и висок клас и често са победители в тестовете.

От края на 1970-те години компанията Uniroyal произвежда гуми за дъжд от клас Premium, произведени в Германия.

 

Сравнете до 4 продукта:

от 993
преглед на още 20
от 993
Е платена реклама
Върнете се в началото