Избрани филтри

Гуми за селскостопански машини

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Покажи всички

Продавач

Конструкция

Ценова категория


Селскостопански гуми

Селскостопанската техника е важна част от процеса на засаждане и жънене, затова е важно да се сдобиете с качествени селскостопански гуми, които да осигурят непрекъснатата дейност на машината.

Какви гуми за селскостопанска техника да изберем?

При избора на гуми за селскостопанска техника, обърнете внимание на следните характеристики:

  • Форма на протектора – Шарките върху гумите са от съществено значение, тъй като от тях зависи начинът, по който ще работи машината. Селскостопанските гуми с протектор за задвижване са най-добрият избор за задвижващи предни колела. Те ще ви помогнат да работите и в лошо време върху кална и лепкава почва сред полето. Ако техниката ви е не толкова голяма по размери и е с подвижни колела, можете да закупите мултиблокова гума, което ще пести мощност и скорост.
  • Предназначение на гумата – Меките гуми за селскостопанска техника се използват при работа под високо налягане. Такова например е необходимо, ако работите върху твърда почва или в случаи, когато е необходимо да местите едрогабаритни товари. Такава гума няма да се скъса, нито ще се деформира. Начинаещите фермери трябва да помнят едно важно правило: не може да се използват един и същи гуми за сеитба и жътва.
  • Вид на дисковете – Ако ползвате селскостопанска техника в условията на повишена влажност, е добре да закупите селскостопански гуми с широк профил, който да съответства на вида тракторни дискове.

Сайтът www.gumi-online.com ви предлага огромен асортимент от гуми за селскостопанска техника от надеждни марки и дистрибутори. Сравнете цените и се възползвайте от най-добрите оферти.

Сравнете до 4 продукта:

от 70
преглед на още 20
от 70
Е платена реклама
Върнете се в началото