Избрани филтри

Гуми Pirelli

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

лв
към
лв

Марка

Покажи всички

Етикетиране на ЕС


към

Допълнителни Параметри

Среден преглед на теста

към

Гумите на Pirelli са на миланската компания Pirelli & C. SpA с оборат от около седем милиарда евро годишно и над 31 000 служители по света. Традиционната компания бе основана от Джовани Батиста Пирели през 1872 г. като завод за производство на гуми и дълги години тя бе италианският пазарен лидер в производството на кабели и телеграфни връзки, както и на гуми за велосипеди. Производството на автомобилни гуми започна през 1901 г.

Производсвто на гуми от Pirelli

С развитието на миланския иновационен център през 1980-те години бе основан и германски развоен център за гуми на Pirelli в Оденвалд (Бройберг). В Германия бяха планирани и разработени гумите на Pirelli с висока производителност. Чрез много компании от 1980-те години планираните стоки в концерна, като гуми за мотоциклети, гуми за селскостопански машини, гуми за камиони и гуми за спорнтни автомобили, излязоха на международния пазар. Команията Continental щеше да бъде купена от Pirelli през 1990 г. Pirelli започна неприятелско купуване, но германците се защитиха успешно с помощта на Deutschen Bank. Компанията Continental придоби блокиращо малцинство на собствените си акции, курсът им се покачи, Pirelli предлагаше акциите, но прекъсна поради липса на ликвидност. Компанията Pirelli Deutschland GmbH е дъщерна компания на италианския концерн. Тя произвежда гуми за леки автомобили и мотоциклети, които са изключително високи и ултрависоки гуми. Pirelli е производител на уникално оборудване на няколко автомобилни концерна.

Асортимент на гумите Pirelli

Гумите Pirelli с най-високо качество са предназначени за леки автомобили, спортни автомобили и микробуси, както и за камиони, селскостопански машини и за рали спорт. Топ продукт в областта на камионите са например гумите на Pirelli P zero, универсални гуми за всекидневна употреба, за пистите на Formula 1™. Гумите P Zero™ SILVER имат основното свойство дълготрайност, което е основно свойство на всички гуми за камиони на Pirelli. Гумите за камиони на Pirelli са предназначени основно за водачи, които натоварват камионите си и се възползват от постоянството на експлоатационните характеристики на гумите. Pirelli постигна това постоянство на експлоатационните характеристики чрез иновативни композиционни материали. Cinturato е част от Green Performance на Pirelli, тук са приложени иновативни функции за опазване на околната среда, съгласно Green Performance Philosophie.

Pirelli – гуми с най-високо качество.

 

Сравнете до 4 продукта:

от 3207
преглед на още 20
от 3207
Е платена реклама
Върнете се в началото