Избрани филтри

Гуми Pirelli

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Покажи всички

Етикетиране на ЕС

към

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Среден преглед на теста

към

Ценова категория

Гумите на Pirelli са на миланската компания Pirelli & C. SpA с оборат от около седем милиарда евро годишно и над 31 000 служители по света. Традиционната компания бе основана от Джовани Батиста Пирели през 1872 г. като завод за производство на гуми и дълги години тя бе италианският пазарен лидер в производството на кабели и телеграфни връзки, както и на гуми за велосипеди. Производството на автомобилни гуми започна през 1901 г.

Производсвто на гуми от Pirelli

С развитието на миланския иновационен център през 1980-те години бе основан и германски развоен център за гуми на Pirelli в Оденвалд (Бройберг). В Германия бяха планирани и разработени гумите на Pirelli с висока производителност. Чрез много компании от 1980-те години планираните стоки в концерна, като гуми за мотоциклети, гуми за селскостопански машини, гуми за камиони и гуми за спорнтни автомобили, излязоха на международния пазар. Команията Continental щеше да бъде купена от Pirelli през 1990 г. Pirelli започна неприятелско купуване, но германците се защитиха успешно с помощта на Deutschen Bank. Компанията Continental придоби блокиращо малцинство на собствените си акции, курсът им се покачи, Pirelli предлагаше акциите, но прекъсна поради липса на ликвидност. Компанията Pirelli Deutschland GmbH е дъщерна компания на италианския концерн. Тя произвежда гуми за леки автомобили и мотоциклети, които са изключително високи и ултрависоки гуми. Pirelli е производител на уникално оборудване на няколко автомобилни концерна.

Асортимент на гумите Pirelli

Гумите Pirelli с най-високо качество са предназначени за леки автомобили, спортни автомобили и микробуси, както и за камиони, селскостопански машини и за рали спорт. Топ продукт в областта на камионите са например гумите на Pirelli P zero, универсални гуми за всекидневна употреба, за пистите на Formula 1™. Гумите P Zero™ SILVER имат основното свойство дълготрайност, което е основно свойство на всички гуми за камиони на Pirelli. Гумите за камиони на Pirelli са предназначени основно за водачи, които натоварват камионите си и се възползват от постоянството на експлоатационните характеристики на гумите. Pirelli постигна това постоянство на експлоатационните характеристики чрез иновативни композиционни материали. Cinturato е част от Green Performance на Pirelli, тук са приложени иновативни функции за опазване на околната среда, съгласно Green Performance Philosophie.

Pirelli – гуми с най-високо качество.

 

Сравнете до 4 продукта:

от 5808
преглед на още 20
от 5808
Е платена реклама
Върнете се в началото