Отворете филтрите

Дименсия на гуми

Индекс

Цена

лв
към
лв

Марка

Покажи всички

Етикетиране на ЕС


към

Продавач

Допълнителни параметри

Конструкция

Average Test Review

към

Компанията Nankang е азиатска компания за производство на гуми със седалище в Тайван. Автомобилните гуми на Nankang в Германия се продават основно по интернет. Но и броят на стационарните търговци на гуми на Nankang се увеличава.

История на компанията

Компанията Nankang бе основана през 1940 г. от японски емигранти. През 1959 г. компанията предприема увеличение на капитала и превръща компанията в Ltd., сравнимо с немското GmbH. През 1963 г. производителят на гуми бе превърнат в компания, листвана на финансовата борса. Nankang има административно седалище в Тайпе, Тайван. Производството на автомобилни гуми се намира в малкия град Хинчу-Хсин-Фънг на острова, а от 2003 г. - в Жангджа, на китайска земя. Износът на автомобилни гуми на Nankang в Европа стана възможен през 1991 г., когато компанията получи необходимия сертификат. По-голямата част от износа на гуми е в САЩ.

Продуктовият асортимент

Освен летни и зимни гуми за автомобили, компанията Nankang произвежда също и гуми за велосипеди. В Германия предимно водачите на джипове и микробуси използват гумите на Nankang. Много предпочитани са гумите за леки автомобили за използване по пътища, по които е позволено да се шофира с висока скорост. Освен това производителят на гуми изнася в Германия и в други европейски държави гуми за леки автомобили за комунални услуги. Тъй като гумите на Nankang досега не са разглеждани в официалните тестови институти, потребителите на гуми на Nankang за леки автомобили описват в потребителски платформи опита си предимно като положителен. Потребителите очакват добро сцепление на гумите на Nankang по мокри пътища, както и добро съотношение цена-производителност.

Компанията Nankang предлага надежни гуми за леки автомобили, микробуси, леки автомобили за комунални услуги и мотоциклети на изгодни цени.

Още...

Гумите на Nankang от Тайван

Още...
Избрани филтри:
  • производител: Nankang

Сравнете до 4 продукта:

от 1408
преглед на още 20
от 1408
Е платена реклама