Избрани филтри

Гуми 235 75 R15

Филтриране по:

Отворете филтрите

Индекс

Цена

към
лв

Марка


Покажи всички

Етикетиране на ЕС

към

Продавач

Допълнителни Параметри

Конструкция

Среден преглед на теста

към

Ценова категория


Размер гуми 235 75 R15 – отлични оф-роуд гуми за пътуване по неравен терен за спортни автомобили

Размерът гуми 235 75 R15 е подходящ за гуми за пътуване по неравен терен. Поради широкия си протектор и голямата си височина, гуми с този размер са предназначени за спортни автомобили и офроудери.

Сцепление и голям комфорт при пътуване

Разработването на гуми, които са с перфектна комбинация от управление и комфорт при пътуване е изключително трудно. От значение са характеристиките височина и ширина на гумите, както и сместа за гуми и профилът. Широки гуми като гумите с размери 235 75 R15 убеждават с доброто си сцепление. Това се отразява на представянето им при спиране, обработката и сцеплението им. За тях важи: с увеличаване на ширината, се увеличава и сцеплението. Но височината на гумата влияе на комфорта при пътуване. Колкото по-дълги са стените на гумите, толкова по-голям е комфорта при пътуване. Освен това, тази формулировка зависи от вътрешния диаметър на гумите. Гуми с размери 235 75 R15 с вътрешен диаметър 15 инча и височина 176,25 мм предлагат голям комфорт при пътуване, защото частта на гумата е много висока.

Гумите DYNAMPRO HP на Hankook – комфортни гуми за неравен терен с нисък разход на гориво

Серия гуми с размери 235 75 R15, която има добри характеристики при шофиране и нисък разход на гориво е серията на Hankook, DYNAPRO HP RA 23. Широките радиални гуми гарантират сигурно и комфортно пътуване по пътища и неравен терен през лятото. Благодарение на ефективните им профилни блокове и широкия протектор, гумите постигат отлично сцепление. В етикетите на гумите, произведени в Европейския съюз това е обозначено с клас В. Винаги убеждаващи: енергийно ефективните летни гуми. Комфортните, спестяващи гориво гуми са и сравнително тихи.

Гумите с размери 235 75 R15 за неравен терен предлагат комфортно пътуване и отлично представяне. Те са добър избор за офроудери и спортни автомобили.

 

Сравнете до 4 продукта:

от 179
преглед на още 20
от 179
Е платена реклама
Върнете се в началото