Как да направите следи от гуми?

Основният протектор на гумата се състои от серия назъбени линии, които са паралелни една на друга. Отпечатъците могат да се използва в костюми за Хелоуин, художествени проекти и занаяти. С малко помощ в боядисването на протектора на гумите, можете да видите следите от протектора или дори да проверете какви са шарките по гумите ви.

Стъпки

1. Боядисайте ивица по продължението на гумената лента. Левият край на лентата ще е прав, но десният й край ще е назъбен. Точките по назъбената страна на ивицата ще са равномерно разположени и с еднаква височина.

2. Боядисайте назъбената линия по назъбената страна на лентата, която сте боядисали в стъпка 1. Тази назъбена линия ще имитира формата и пътя на назъбената страна на ивицата, която сте боядисали в стъпка 1. Трябва да има оставите интервал между двата назъбени ръба.

3. Боядисайте третата назъбена линия от дясната страна на лентата, която сте боядисали в стъпка 2. Това ще имитира формата и пътя на назъбената линия, която сте боядисали в стъпка 2. Трябва да оставите интервал между двата назъбени ръба.

4. Боядисайте четвъртата назъбена линия от дясната страна на лентата, която сте боядисали в стъпка 3. Това ще имитира формата и пътя на назъбената линия, която сте боядисали в стъпка 3. Трябва да оставите интервал между двата назъбени ръба.

5. Боядисайте петата назъбена линия от дясната страна на лентата, която сте боядисали в стъпка 4. Тя ще имитира формата и пътя на назъбената линия, която сте боядисали в стъпка 4. Трябва да оставите интервал между двата назъбени ръба. Направете дясната страна на този назъбен ръб прав (вместо назъбен). Тази линия е най-отдясно на гумата.

Съвет

Ако Ви е необходимо многократно повтаряне на изображението от следата на гумата, можете да потърсите шаблон на шарката или сами да си направите такъв шаблон за проекта.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Отговор до: {{replyComment.author}}
Всички полета са задължителни
Коментарът бе изпратен успешно

Върнете се в началото